24option klachten

24option

Als beste broker voor binaire opties broker is 24option een van de leiders in de markt van de binaire opties. Ontdek de voordelen traden met 24option van ‘traden in het Nederlands’  tot aan het duidelijke en gebruiksvriendelijke tradingplatform, het uitgebreide opleidingscentrum en de tradingbonus.

Meld je gratis aan

24option is beschikbaar op computer, tablet en mobiel. Laat nooit een kans voorbijgaan om te traden met de 24option app. De mobiele app, beschikbaar op Android en IOS, biedt toegang tot alle functies die 24option tot de beste broker van binaire opties maakt. Open uw account, stort geld, plaats en eindig trades, waar u ook bent. Haal op het juiste moment alles uit uw inspiratie.

Met meer dan 130 verhandelbare activa, vier soorten tradinginstrumenten en vijf accountniveaus heeft 24option iets te bieden voor alle traders: van beginner tot expert. Een account met 24option biedt:

  • Tradingplatform beschikbaar in 21 talen.
  • Tradingalerts met de analyse van de actuele activiteit.
  • Klantenservice 24 uur per dag.
  • Persoonlijke coaches die u helpen uw tradingstrategie voor binaire opties op te bouwen.
  • Rendement tot 89% van alle succesvolle trades.
  • Maandelijkse wedstrijden en promoties om het traden interessant te houden.
  • Veilig storten en opnemen van uw account op de site.
  • Een broker in binaire opties volgens de regels van CySEC: een broker die u kunt vertrouwen met uw beleggingen.

Bouw uw beste strategie in online geld maken met de materialen in het opleidingscentrum van 24option – hulpbronnen voor traders van alle niveaus. Ontdek de basisprincipes en breid uw kennis uit met de informatieve tutorials in de videotheekbibliotheek. Stel vragen en leer via webinars. Raadpleeg de eBooks voor advies over traden en het trading platform. Krijg via de site advies over hoe u uw tradingsstrategie opbouwt. Gebruik de real time-informatie in de economische kalender, dagelijkse analyse en waarschuwingsdiensten. Begin de dag met de dagelijkse marktrapporten.

Nieuwe traders bij 24option kunnen een bonus krijgen tot maar liefst 100% op hun eerste storting. Praat gewoon met uw klantenservicemedewerker, die u kan ondersteunen in het nemen van het besluit om te beginnen met traden. Bij sommige accounts kan ook een demo-account worden gemaakt voor beperkte tijd, zodat u uw tradingcarrière zonder risico kunt beginnen.

24option is een broker in binaire opties met voor elk wat wils. Het openen van een account bij 24option is gratis en als u eenmaal uw eerste storting hebt gedaan, kunt u meteen beginnen met traden.

Meld je gratis aan


Maak hier direct een 24options account aan: