abcoptions klachten

abcOptions

abcoptions, nederlandse binaire optie brokerabcOptions, opgericht in 2014, is een Nederlandse broker gevestigd met haar klantenservice in Madrid. Het is één van de meest veelzijdige brokers op dit moment. Het bedrijf richt zich niet alléén op de Nederlandse markt, maar ook op de Engelse, Franse, Duitse en Spaanse. De website is dan ook volledig in de desbetreffende talen beschikbaar. Uw voorkeurstaal kunt u eenvoudig selecteren als u bent aangekomen op de homepage van abcOptions. De website ziet er verder erg overzichtelijk en transparant uit. Steeds worden in 4 stappen de optiesoorten (Hoger/Lager, Turbo, Range en Touch) uitgelegd, dus voor elke handelaar is het gelijk duidelijk hoe het handelen in binaire opties werkt. Als klap op de vuurpijl krijgt u als beginnende handelaar een welkomstbonus van 25% zonder handelsvoorwaarden, wat tegenwoordig zeer uniek is. Onze eerste algemene indruk is dus ook zéér positief over abcOptions.

Meld je gratis aan


 

abcOptions in het kort:

BrokerabcOptions
Websitewww.abcoptions.com/nl
Opgericht2014
HoofdkantoorMadrid
Telefoonnummer+31 (0) 85 - 888 11 93
Emailinfo@abcoptions.com
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
TalenNederlands, Engels, Frans, Duits en Spaans
AccountsOefenaccount en Handelsaccount
Welkomstbonustot 100% bovenop uw eerste storting; daarnaast regelmatig wekelijkse bonusaanbiedingen
Minimale Storting€100
Minimale Opname€50
Minimale Inleg€10
Maximale Inleg€1250
Rendement67%-85%; veelal 81%
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodeniDeal, Credit Card, Neteller, Mister Cash en bankoverschrijving
Opname methodenBankoverschrijving en Credit Card
Aantal Assets241 (!)
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta
Looptijden Assets15 seconden, 30 seconden, 45 seconden, 60 seconden, 1 minuut, 2 minuten, 5 minuten, 10 minuten, 1 uur, 2 uur, eind van middag (18.00 uur), eind van de dag (22.00), eind van de week, eind van de maand en over 3 maanden
Soorten OptiesHoger/Lager, Touch, Range en Turbo
Valuta€, $, £
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountVoordelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieNadelen Binaire Opties
Trading ToolsVoordelen Binaire Opties

 

Wij hebben abcOptions uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat het één van de beste en meest veelzijdige broker is voor het handelen in binaire opties. We zijn tot deze conclusie gekomen, vanwege de vele voordelen van abcOptions:


 

Voordelen van binaire opties

Nederlands platform met uitstekende klantenservice

Voordelen van binaire opties

Maar liefst meer dan 240 (!) verschillende assets beschikbaar

Voordelen van binaire opties

abcOptions biedt super ‘Turbo’ opties aan van 15 seconden

Voordelen abcOptions

Het hoogste rendement van alle brokers

Voordelen abcOptions

Overal handelen in binaire opties via de Smartphone of Tablet

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van abcOptions nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van abcOptions zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen willen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen voor alle verschillende soorten handelaren. Je hoeft dus géén ervaringsdeskundige te zijn om te starten met het handelen in binaire opties bij abcOptions. Iedereen kan ermee overweg. Ook het handelen in binaire opties via een Tablet of Smartphone is mogelijk en tevens erg gebruiksvriendelijk:


Optiesoorten:

abcOptions is erg uitgebreid op het gebied van optiesoorten. Ze bieden namelijk de volgende optiesoorten aan:

 1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
 2. Turbo (Hoger/Lager opties met een looptijd vanaf 15 seconden!)
 3. Range (Blijft de koers binnen bepaalde grenzen?)
 4. Touch (Tikt de koers een bepaalde hoogte/laagte aan?)

De populaire ‘Hoger/Lager’ en ‘Turbo’ opties zijn de meest eenvoudige vormen van binaire optiehandel om te begrijpen, dus voor beginnende handelaren is abcOptions zeer geschikt. Let wel op dat het ‘gok karakter’ bij ‘Turbo Opties’ toeneemt, omdat ze een grotere onvoorspelbaarheid bevatten. Voor de optiesoorten ‘Range’ en ‘Touch’ is meer handelservaring nodig, dus dat is meer geschikt voor de wat meer ervaren handelaren.

Assets:

Deze broker blinkt uit op het onderdeel assets, aangezien zij hiervan verreweg het meeste aantal aanbieden van alle brokers. abcOptions biedt namelijk meer dan 240 (!) verschillende assets aan. De keuze om te handelen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta is dan ook zeer uitgebreid. Het is naar onze mening wel jammer dat het niet mogelijk is om te handelen in de Nederlandse AEX, maar daar staan heel veel Amerikaanse aandelen en Aziatische assets tegenover. Alle belangrijkste en populairste bedrijven van dit moment zijn vertegenwoordigd in de assetlijst, zoals Google, Apple, Volkswagen, Facebook, Twitter, Tesla, Starbucks, Microsoft, Mastercard, etc. Naast vele aandelen zijn ook de hoofdgraadmeters opgenomen als onderliggende waardes. Zo kunnen er onder andere binaire opties worden gekocht voor de Amerikaanse Dow Jones en NASDAQ, Engelse FTSE, Duitse DAX, Chinese Hang Seng. Tot slot zijn de vele forex paren en grondstoffen uiterst interessant bij deze Nederlandse broker. De grote variëteit aan onderliggende waardes heeft tot gevolg dat u als trader kunt traden wanneer u maar wilt.

Accounts:

Bij abcOptions heeft u de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U krijgt hierbij van abcOptions een fictief saldo van €1.000, waarmee u alle functies van het platform kunt uitproberen. Het oefenaccount is een week geldig, en kan worden verlengd nadat u contact heeft gehad met de uiterst behulpzame klantenservice van abcOptions. Zo krijgt u genoeg tijd om het handelen van binaire opties onder de knie te krijgen. Als dit nou eenmaal het geval is, kunt u eenvoudig via de PC, Tablet of Smartphone geld overmaken naar uw handelsaccount en wordt het oefenaccount automatisch omgezet naar een handelsaccount. Voor grote handelaren (meer dan €500) die af en toe tests uit willen voeren, maakt deze broker het mogelijk om een extra account aan te houden voor oefenmogelijkheden.

Bonus:

De bonusacties zijn zéér aantrekkelijk voor beginnende en meer ervaren handelaren. abcOptions biedt namelijk een welkomstbonus van 25% extra handelsgeld aan zonder handelsvoorwaarden. Dus wanneer u voor de eerste keer geld overmaakt naar uw abcOptions-rekening dan krijgt u meteen extra geld waarop geen handelsvoorwaarden van toepassing zijn, zoals wel gebruikelijk is bij alle andere brokers. Als u deze 25% welkomstbonus heeft geactiveerd zit u dus niet vast aan allerlei regels die u belemmeren om geld op te nemen. Daarnaast heeft deze binaire optiemakelaar aantrekkelijke maandelijkse bonusaanbieding voor haar handelaren. De voorwaarden van de bonusaanbiedingen worden steeds door abcOptions duidelijk uitgelegd, wat naar onze mening als zeer prettig wordt ervaren. (Er wordt nogal eens gesjoemeld door andere brokers met de uitleg van hun handelsvoorwaarden, die dan pas bij het opnemen van geld boven water komen.)

Inleg:

abcOptions is zowel zeer geschikt voor de kleine als de grote belegger. Het heeft namelijk een minimumtransactie van €10 en een maximumtransactie van maar liefst €1.250 (al kan het maximum voor de grote trader worden opgerekt). Daarnaast worden er geen andere kosten of commissies in rekening voor de handelaar, dus u betaalt wat u ziet. Zo is het openen van een rekening bij abcOptions dan ook gratis, net zoals het storten en opnemen van geld.

Rendement:

Een groot voordeel van abcOptions is dat zij het hoogste rendement aanbieden van alle brokers. Gemiddeld ligt het rendement bij abcOptions op 81%, maar er zijn zelfs assets beschikbaar met een mogelijk rendement van 85% en optiesoorten met een winstpercentage van 140%! 

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden zijn uitgebreid, maar zijn voor verbetering vatbaar. Het belangrijkste voor de Nederlandse handelaar is dat u geld kunt storten via iDeal (eenvoudig en veilig) en voor de Belgische trader kan er eenvoudig geld overgemaakt worden met Bankcontact/Mistercash. Daarnaast kunt u ook geld storten via Credit Card, Neteller, en/of bankoverschrijving. Helaas kunt u bij abcOptions niet betalen met PayPal. Opname gaat via een bankoverschrijving (duurt gemiddeld 1 tot 3 werkdagen) of het geld wordt teruggestort op uw Credit Card. Het minimum stortingsbedrag bedraagt €100 en het minimum opnamebedrag bedraagt €50.

Handelsinformatie:

De geboden handelsinformatie is nuttig voor haar handelaren. Zo kunt u op hun website instructievideo’s bekijken bij het kopje ‘Trading Academy’. Hier kunt u het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er instructievideo’s voor zowel de beginnende als voor de wat meer ervaren handelaren. Daarnaast verstuurd abcOptions een handig Nederlandstalig (!) E-boek naar haar handelaren met strategieën voor het handelen in binaire opties op aanvraag. Tevens wordt onder elke asset een handelsindicator gegeven, die u als handelaar op weg kunt helpen bij uw investering. Het is naar onze mening alleen jammer dat het financiële nieuws, dat abcOptions op haar website verschaft, alleen in het Engels beschikbaar is. Maar ons oordeel over de geboden handelsinformatie is toch ruimschoots positief voor deze broker, aangezien uw (Nederlandse) accountmanager u ook kan voorzien van belangrijke ontwikkelen op de financiële markten, wat zeer uitzonderlijk is. Chapeau abc voor de goede tips die wij van jullie kregen.

Talen:

abcOptions is een Nederlandse broker, dat haar klantenservice heeft gevestigd in Madrid. Het richt zich op de Nederlandse, Duitse, Engelse, Franse en Spaanse markt. De website en het handelsplatform is dan ook in deze talen beschikbaar.

Klantenservice:

abcOptions heeft een zeer vriendelijke en professionele (Nederlandse) klantenservice, die bereikbaar is per telefoon, mail en/of LiveChat. Ze contacteren nieuwe handelaren na registratie per telefoon en reageren vrijwel direct op eventuele vragen van handelaren. Tot slot is de benadering van hun klanten niet push-erig, wat wij, in tegenstelling tot bij andere brokers, als uiterst prettig hebben ervaren.

Overige bijzonderheden:

Handelaren kunnen gebruik maken van zogenaamde ‘Trading Tools’. Hiermee kunt u openstaande (actieve) binaire opties vroegtijdig beëindigen, verdubbelen en verlengen. Het is echter alléén van toepassing op de Hoger/Lager opties, maar het is een uiterst handige tool om uw risico te beperken en nog meer winst te maken tijdens het handelen op dit platform.

Maakt eenvoudig een handelsrekening aan door op onderstaande knop te klikken:

Meld je gratis aan voor een DEMO of LIVE account!


 

Wat zijn de minpunten van abcOptions:

Nadelen van binaire opties

Ondanks het grote aanbod helaas niet de AEX aan

Nadelen van binaire opties

Financieel nieuws op de site is alleen in het Engels beschikbaar

Nadelen van binaire opties

Trading Tools zijn alleen van toepassing op de Hoger/Lager opties

Nadelen van binaire opties

Geen ‘Trading Competitie’

Nadelen van binaire opties

U kunt niet betalen met Pay Pal


 

Wat vinden wij van abcOptions?

Ons eindoordeel:

2 thoughts to “abcOptions”

 1. Met schulden van 26.000 euro zocht ik naar verschillende manieren om snel geld te verdienen. Nu ben ik op het level dat ik 100.000 euro in de plus sta, dit na een jaar thuiswerk. Dit betekent dat ik een winst van ongeveer 2.500 euro per week heb bijverdiend!

  Ik weet zelf hoe moeilijk het is om een goede manier te vinden op het internet om snel geld te verdienen, na veel research en natuurlijk ook veel fouten gemaakt te hebben kam ik uit bij Binaire Opties. Dit bleek voor mij het middel om snel geld te verdienen. Aangezien ik niet het budget had om een hoog startbudget in te zetten begon ik met een kleine investering van 1000 euro, daar kreeg ik ook nog een mooie bonus over om met nog meer volume te kunnen handelen. Met deze investering heb ik mijn kapitaal op kunnen bouwen.

  Natuurlijk zijn Binaire Opties ook riskant. Ik was hier compleet van op de hoogte, soms kwam een trade ook negatief uit, dit kan gebeuren. Wat ik vooral deed was sites zoals Tradebinaireopties.nl in de gate houden. Met de dagelijkse handelssignalen bij te houden en het laatste beursnieuws kon ik veel winst maken!
  Het platform waar ik bij traden heet abcOptions. Het platform is overzichtig, betrouwbaar en heeft goed klantcontact. Op de site is een livechat te vinden waar snel op gereageerd wordt en vragen snel en keurig worden beantwoord. Ik heb ook andere platformen geprobeerd zoals 24option, die waren ook goed, alleen het nadeel was dat het lang duurde om uit te betalen. Waar het bij abcOptions binnen 1 dag op je rekening stond.

  Ik zou zeggen probeer het eens, en dan komt het vast wel goed. Houd vooral het beursnieuws goed in de gaten en vraag eens tips via de livechat!

 2. Ik ben wel benieuwd op een reactie van Jorrit of hij zijn zo’n enorm geldbedrag ook daadwerkelijk op zijn rekening gestort kreeg. Daarnaast vind ik een startbudget van 1000,- niet echt realistisch als je een schuld hebt van 26.000,-.
  Zelf doe al enkele jaren traden bij ABCoptions. Ik realiseer me dat ik ook kan verliezen, dus trade ik met kleine bedragen. Ik gebruik eigenlijk geen koersen en beursnieuws. Maar het kan wel helpen. De ene avond kan je winst maken en een andere dag zijn door traden al je winsten weer verdampt. Ook een keer ongeveer 4000,- winst in een avond had. Dit werd niet geaccepteerd toen ik een deel wilde uitbetalen, dat was enige domper met ABC. Maar eea is netjes opgelost. Voor de rest is ABC prima en hebben een uiterst vriendelijke klantenservice. Trade met een klein deel van je geld dat je kan missen. Al met al heb ik misschien enkele 100 euro winst gemaakt, maar zie het als een spel. Je moet ook wat geluk hebben. Opvallend is dat turbo opties wat riskant kunnen zijn door de traagheid van het platform. Ik bedoel hiermee dat het een kleine halve seconde duurt na je muisklik. Dan kan de koers vaak net in je nadeel zijn gekomen. Het beste is het zelf te ondervinden in een oefenaccount. Hier krijg je alle gelegenheid voor om zonder kosten en voorwaarden mee te doen bij ABCoptions. Absoluut een goede broker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *