anyoption klachten

anyoption

BELANGRIJKE UPDATE 23 juni 2017: De twee merken van anyoption, anyoption.com en copyop.com zijn gestopt met alle operaties en je kan er niet meer handelen met binaire opties. Wanneer je nog een account hebt bij anyoption, zorg dan dat je je geld er van af haalt. Zie onze klachtenpagina van anyoption over de werkwijze om je geld terug te halen.

Anyoption en Copyop zijn gestopt.WIJ RADEN ANYOPTION VOOR IEDERE BINAIRE OPTIE HANDELAAR AF.

Via onze klachten pagina over anyoption zijn de meest verschrikkelijke verhalen ter ore gekomen over de handelswijze van anyoption en raden deze broker af om bij te gaan handelen. Meest gehoorde klacht is het aftroggelen van grote sommen geld van onervaren traders. Daarbij gebruiken ze een zeer agressieve verkoop techniek, waarin voornamelijk op de hoge winsten wordt gewezen en niet op de extreem hoge risico’s. Vervolgens betalen ze hun klanten niet uit. Wanneer je dan gaat klagen bij anyoption, dan beland je in een molen van verschillende “top account managers”, die je van het kastje naar de muur sturen om uiteindelijk helemaal geen reactie meer te krijgen. Pas bij het dreigen met juridische stappen, zoals een stap naar de AFM of CySEC, wordt er een vergoeding onder voorwaarden toegekend. Waardoor je uiteindelijk gefrustreerd en met woede achterblijft.

BELANGRIJKE UPDATE 28 juni 2017: anyoption neemt geen binaire optie klanten meer aan, omdat het zijn activiteiten in binaire optie gaat afbouwen. anyoption wil zich gaan focussen op Forex, CFDs, Portfolio Management en Social Stock trading.

Ben je opzoek naar een transparante en betrouwbare binaire optie broker dan raden wij de best geteste Nederlandstalige broker abcOptions aan.

Handel binaire opties met anyoptionanyoption, opgericht in 2008, is een Cypriotische broker gevestigd met haar hoofdkantoor in Nicosia. Als één van de eerste binaire optie brokers betrad anyoption de markt. Deze ervaring is terug te zien op hun website. Het ziet er strak en overzichtelijk uit. De website en het handelsplatform van anyoption zijn beschikbaar in het Nederlands. De belangrijkste bron van gegevens voor prijzen en expiratiekoersen komt van Thomson Reuters vandaan en zijn dus real-time. Deze broker verschilt ten opzichte van de andere binaire optie brokers op het gebied van optiesoorten en de mogelijkheid voor Nederlandse traders om op de AEX te kunnen  handelen. Helaas is het echter niet mogelijk om te beginnen met een oefenaccount.


 

anyoption in het kort:

Brokeranyoption
Websitewww.anyoption.com/nl
Opgericht2008
HoofdkantoorNicosia, Cyprus
Telefoonnummer020 - 241 03 10
Emailsupport@anyoption.com
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
TalenNederlands, Engels, Turks, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Frans, Chinees, Koreaans en Zweeds.
AccountsAlléén een handelsaccount
WelkomstbonusPersoonlijke bonus. Vanaf een storting van €600 ontvangt u een welkomstbonus: 25% extra. Hoe meer u stort, hoe hoger de bonus zal zijn.
Minimale Storting€200
Minimale OpnameGeen minimaal opnamebedrag (eerste keer gratis, daarna €25).
Minimale Inleg€25
Maximale Inleg€20.000
RendementVariërend van 67 tot 75%; met een (standaard) cash back van 5%!
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodenCredit Card, iDeal, Skrill en een bankoverschrijving.
Opname methodenCredit Card en een bankoverschrijving.
Aantal Assets150+
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta's.
Looptijden Assets15 minuten, 30 minuten, eind van de dag, eind van de week en eind van de maand.
Soorten OptiesHoger/Lager, Option+, Binaire 0-100, One Touch en Lange termijn
Valuta€, $, £
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountNadelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieNadelen Binaire Opties
Trading ToolsVoordelen Binaire Opties

 

Wij hebben anyoption uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat het een zeer onbetrouwbare broker is, die zich met name richt op onwetende handelaren. Het bedrijf verschilt ten opzichte van de andere binaire optie brokers op het gebied van optiesoorten. Je kan er niet beginnen met een oefenaccount


We zullen nu de verschillende onderdelen van anyoption nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van anyoption zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die overal en wanneer zij maar willen met binaire opties willen handelen. De website en het handelsplatform zien er erg strak en overzichtelijk uit.

Optiesoorten:

anyoption is uitgebreid op het gebied van optiesoorten. Ze bieden namelijk de volgende optiesoorten aan:

 1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?): In de traderoom wordt deze optie gewoon “Binaire Opties” genoemd, wat ook de juiste benaming is.
 2. Option+ : u kunt een optie kopen met een vaste expiratietijd, maar deze ook op ieder moment terug verkopen, zelfs seconden nadat u deze hebt gekocht, ongeacht of u zich “in the money” of “out of the money” bevindt; Hier staat wel een commissie van €1.00 per trade tegenover. Dit is meer dan redelijk.
 3. Binaire 0-100: anyoption genereert dagelijks tientallen evenementen. “Gebeurtenis” betekent: zal de prijs van een bepaald asset hoger zijn of niet (of: lager of niet) dan een bepaald niveau, op een bepaalde tijd genaamd de expiratietijd. Het handelsplatform zal u de “gebeurtenis” aanbieden met de kans om een optie te kopen (indien u voorspelt dat de “gebeurtenis” zal plaatsvinden) of om een optie te verkopen (indien u voorspelt dat de “gebeurtenis” niet zal plaatsvinden). De maximale winst is altijd 100, maar het bedrag dat u riskeert verandert continu, waardoor er meer risico’s tegenover staan dan de normale Hoger/Lager opties. De commissie die per optie wordt gerekend is €0,50.
 4. One Touch: hierbij gaat het erom of de koers een bepaalde hoogte/laagte aantikt? Deze optiesoorst is alleen te verhandelen vanaf vrijdag na beurstijd tot zondagavond.
 5. Lange termijn: deze optie soort geeft u de mogelijkheid om binaire opties te kopen die voor de langere termijn worden vastgelegd. Deze optiesoort is alleen voor de meest populaire assets beschikbaar, nl. EUR/USD, Olie, Goud, DAX, S&P 500 en Bitcoin. Deze optiesoort is geweldig voor de iets behoudendere grotere belegger, die minder risico wilt lopen, dan op de vluchtige binaire optes met looptijden van 30 minuten of minder.

Assets:

Zoals gebruikelijk in de binaire optie-wereld kunt u bij anyoption handelen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta. Het bedrijf biedt meer dan 150 verschillende assets aan en scoort daarmee gemiddeld. Sommige andere brokers bieden echter meerdere assets aan, dus daarom is dit onderdeel voor verbetering vatbaar. Wel kunt u op dit platform handelen in de Nederlandse AEX, dit in tegenstelling tot veel andere brokers, en daarom zeer interessant voor Nederlandse beleggers.

Accounts:

U heeft niet de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’ of ‘demoaccount’. U zult dus eerst geld moeten storten, voordat u kunt beginnen met handelen. Aan de ene kant vinden wij dit een gemiste kans, echter wij weten ook dat het altijd anders is wanneer u met nepgeld gaat handelen dan met echt geld. Zo neemt men in het algemeen veel meer risico’s met nepgeld, waardoor de ervaring met een demo een vertekend beeld oplevert. Wij raden wel altijd aan om eerst met een demo te beginnen, om vertrouwd te raken met het platform, maar wanneer u reeds ervaring heeft opgedaan met de binaire optie handel dan kunt u bij anyoption direct van start gaan, want alles spreekt voor zich.

Bonus:

Het mooie van anyoption is dat zij  haar handelaren een persoonlijke bonus aanbiedt. Over het algemeen geldt, dat hoe meer u stort, hoe hoger de bonus zal zijn. Vraag uw accountmanager naar de bonusaanbiedingen die u kunt krijgen. U kunt hierin altijd een beetje onderhandelen.

Pas wel altijd op met de voorwaarden waaronder u een bonus accepteert. Vraag goed door wat de exacte voorwaarden zijn. Soms kan het namelijk een stuk voordeliger zijn om geen bonus te accepteren, wanneer de handelsvoorwaarden onhaalbaar zijn en u nooit uw balansbedrag kan opnemen.

Inleg:

anyoption richt zich met name op de grotere ontwetende belegger. De minimum inleg bedraagt namelijk €25 en de maximum inleg kan oplopen tot €20.000!

Rendement:

Op het handelsplatform kunt u rendementen behalen variërend tussen de 67 en 75%; met een (standaard) cash back van 5%! Dus op een verloren trade van €100 krijgt u nog €15 terug van anyoption. De cashback kunt u handmatig veranderen bij het inzetten van uw investering, tot een maximum  van 25% wat natuurlijk dan wel weer ten koste gaat van uw rendement. Zodoende kunt u de cashback optie gebruiken om uw risico te verminderen. Echter is het niet meer dan een verkooptrucje om u te laten denken dat u “veiliger” belegt.

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij anyoption zijn zeer uitgebreid. Aangezien ze zijn gereguleerd door de Cypriotische Securities and Exchange Commission bieden zij alle belangrijke betalingsmogelijkheden aan. U kunt geld storten met Credit Card, iDeal, Skrill en door middel van een bankoverschrijving (duurt wel 1 à 2 dagen voordat het geld op uw account staat). U kunt geld opnemen door middel van een aanvraag tot bankoverschrijving (geen minimaal opnamebedrag; eerste keer gratis, daarna €25) of Credit Card.

Handelsinformatie:

Deze broker biedt handelsinformatie aan, dat nuttig kan zijn voor haar handelaren. Zo kunt u op hun website instructievideo’s bekijken. Hier kunt u het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Daarnaast kunt u (Nederlandstalige) E-books downloaden op hun site en worden er cursussen aangeboden, waarin bepaalde strategieën worden toegelicht.

Talen:

anyoption is internationaal georiënteerd en de site is dan ook in 11 talen beschikbaar. Naast het feit dat de website en het platform in het Nederlands beschikbaar zijn, is de site ook beschikbaar in het Engels, Turks, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch, Frans, Chinees, Koreaans en Zweeds.

Klantenservice:

Wanneer u meer wilt weten over het handelsplatform, beschikbare bonussen en/of andere vragen over binaire opties, dan staat er een waardeloze Nederlandstalige klantenservice voor u klaar, die bereikbaar is per telefoon, mail en/of LiveChat. Houdt er wel rekening mee, dat er kosten zijn verbonden aan het Nederlandse telefoonnummer. Maar u kunt hen altijd een mail/LiveChat bericht sturen met daarin het verzoek om gebeld te worden, ze nemen dan direct contact met u op.

Let wel op waarmee u instemt het zijn gehaaide receptionisten, die voornamelijk uit zijn op uw geld en er alles aan doen om u geen geld te laten winnen.

Overige bijzonderheden:

Deze Cypriotische broker biedt daarnaast de volgende features aan aan haar handelaren:

 • Live-pagina: hier vindt u de werkelijke investeringen van andere traders wereldwijd in real-time. De stroom van live gegevens bevat essentiële informatie zoals wat en waar de trends zijn, wie in welke opties investeert, hoeveel handelaren voor call- of putopties kiezen en nog veel meer.
 • Kies uw winst %: hiermee kunt u zelf de risico-beloningsverhouding van uw trade kiezen!
 • Trend: dit is een functie die in real-time aangeeft of andere handelaren op dezelfde optie voor Call of Put hebben gekozen.
 • Take Profit: Trading Tool voor het vroegtijdig sluiten van uw trade, zodat u winsten eerder kunt genereren en verliezen kunt beperken. In ruil voor een premie.
 • Roll Forward: Trading Tool voor het verlengen van uw trade. In ruil voor een premie.
 • Gratis SMS-dienst: handelaren die een binaire optie kopen van €100 of meer, krijgen de optie om een SMS te ontvangen met de uitkomst van de optie (in the money/out of the money).
 • Show Off: Tool voor handelaren die hun inkomsten van binaire opties met anderen willen delen.

 

Wat zijn de minpunten van anyoption:

Nadelen Binaire Opties

Waardeloze klantenservice

Nadelen Binaire Opties

Agressieve verkooptechniek

Nadelen Binaire Opties

Bonussen met onaantrekkelijke voorwaarden (moeilijk om geld op te nemen)

 


binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel: