banc de binary klachten

Banc de Binary

Banc de Binary, online platform voor het beleggen in binaire opties!11/01/2017 – BELANGRIJKE MEDEDELING: Banc de Binary is op sterven na dood en zal waarschijnlijk een dezer dagen al het geld van zijn trader in z’n zak steken. Wij hebben ze al opgegeven, mede vanwege de vele klachten die wij de laatste tijd hebben ontvangen en het nieuws dat het er een grote organisatorische bende is. Ze zullen dus, naar alle waarschijnlijkheid, aan wanbeleid ten onder gaan. Lees ook het verontrustende nieuws over Banc de Binary op onestopbrokers.com, waarin gesteld wordt dat de Cypriotische toezichthouder CySEC de goedkeuring ingetrokken blijft en niet steunt. We raden daarom aan om geen account bij Banc de Binary te openen.

Kies daarentegen wel voor een Nederlandstalige broker, bijvoorbeeld de best geteste broker van Nederland: abcOptions.

Alle tekst hieronder is geschreven voordat alle problemen over Banc de Binary duidelijk werden. Wel zijn alle links naar de site verwijderd, aangezien wij niet meer willen samenwerken met deze organisatie.

Heb je klachten ga, laat deze weten op de Banc de Binary klachtenpagina en we zullen je zo goed mogelijk proberen te helpen.


Banc de Binary, opgericht in 2009, is een internationale broker gevestigd met haar hoofdkantoor in Limassol, Cyprus. De website en het handelsplatform van deze Cypriotische makelaar zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar. Als uw Engels niet goed genoeg is, dan kunt u dus beter een Nederlandse broker kiezen. Onze eerste indruk van Banc de Binary is dat de website er duidelijk, overzichtelijk en professioneel uit ziet. Ze bieden alle populaire binaire optiesoorten aan en er wordt veel financiële informatie aangeboden voor de handelaren, zodat u de handel in binaire opties onder de knie kunt krijgen. Helaas is het niet mogelijk om te beginnen met een oefenaccount. Hieruit kunnen we opmaken dat zij zich richten op binaire optie handelaren die veel hebben te spenderen.


 

Banc de Binary in het kort:

BrokerBanc de Binary
Websitewww.bancdebinary.com
Opgericht2009
HoofdkantoorLimassol, Cyprus
Telefoonnummer020 - 808 02 02
Emailinfo@bbinary.com
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Smartphone en Tablet
Talen Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Arabisch, Russisch, Portugees, Deens en Zweeds.
AccountsAlléén een handelsaccount
Welkomstbonus100% bovenop uw eerste storting!
Minimale Storting€250
Minimale Opname€50
Minimale Inleg€1
Maximale Inleg€8000
RendementVariërend van 65 tot 91%; gemiddelde van 75%!
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodenBankoverschrijving, Credit Card, MoneyBookers en Skrill.
Opname methodenBankoverschrijving, Credit Card, MoneyBookers en Skrill.
Aantal Assets166
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta's.
Looptijden AssetsVanaf 60 seconden tot 1 jaar.
Soorten OptiesHoger/Lager, Long Term, One Touch, 60 Seconds en Pair opties.
Valuta€, $, £
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountNadelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieVoordelen Binaire Opties
Trading ToolsVoordelen Binaire Opties

 

Wij hebben Banc de Binary uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat deze binaire optie aanbieder een professionele broker is, die zich voornamelijk richt op de handelaren die veel geld kunnen inleggen. Dit vanwege het feit dat u niet kunt beginnen met een demorekening en omdat de minimum storting van €250 redelijk aan de hoge kant zit. We zetten de voordelen van Banc de Binary voor u op een rijtje:


 

Voordelen Binaire Opties  Ze bieden alle populaire binaire optiesoorten aan

Voordelen Binaire Opties

 Welkomstbonus van 100%

Voordelen Binaire Opties

 Rendement tot 91%

Voordelen Binaire Opties

 Stellen veel handelsinformatie ter beschikking

Voordelen Binaire Opties

 Overal handelen in binaire opties via de Smartphone of Tablet

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van Banc de Binary nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen willen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen. U hoeft dus géén ervaringsdeskundige te zijn om te kunnen handelen in binaire opties bij deze aanbieder van binaire opties.

Optiesoorten:

Banc de Binary heeft een uitgebreid aanbod van binaire optiesoorten. Ze bieden namelijk de volgende binaire optiesoorten aan:

 1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
 2. Long Term (Hoger/Lager opties met een looptijd tot en met een jaar!)
 3. One Touch (Tikt de koers een bepaalde hoogte/laagte aan?)
 4. 60 Seconds (Hoger/Lager opties met een looptijd vanaf 60 seconden)
 5. Pairs (Welk aandeel uit een paar van twee aandelen (bijv. Google/Apple) zal beter presteren?)

Assets:

Banc de Binary biedt 166 verschillende assets aan. Het aanbod van verschillende aandelen, grondstoffen, indices en valuta is daarmee redelijk uitgebreid. Het is naar onze mening wel jammer dat het bij Banc de Binary niet mogelijk is om te handelen in de Nederlandse AEX.

Accounts:

Bij Banc de Binary heeft u niet de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U zult dus eerst geld moeten storten, voordat u kunt beginnen met handelen. Een gemiste kans vinden wij zo van Banc de Binary.

Deze broker biedt echter de volgende type accounts aan:

 • Brons (storting van: €250-€2500)
  • Alle verhandelbare assets
  • Dagelijkse marktreviews
  • Toegang tot webinars tweemaal per maand
 • Zilver (storting van: €2501-€5000)
  • Alle verhandelbare assets
  • Dagelijkse marktreviews
  • Toegang tot webinars tweemaal per maand
  • Handelssignalen
 • Goud (storting van: €5001-€10000)
  • Alle verhandelbare assets
  • Dagelijkse marktreviews
  • Toegang tot webinars tweemaal per maand
  • Handelssignalen
  • Persoonlijke Account Manager
  • Risico vrije investering
  • Persoonlijke training
  • ‘Smart Money Management’ plan
 • Lion Premium Account (storting: €10000+)

Bonus:

Banc de Binary heeft een aantrekkelijke bonusaanbieding voor haar (startende) handelaren. Zo biedt Banc de Binary een 100%-welkomstbonus aan. Dus het eerste bedrag dat u stort, wordt door Banc de Binary verdubbelt. Klik hier om de 100%-welkomstbonus te claimen.

Inleg:

Banc de Binary richt zich met name op de grotere belegger. De minimale storting bedraagt namelijk €250 en u kunt niet starten met een oefenaccount. U kunt al handelen bij Banc de Binary vanaf €1 en de maximum inleg bedraagt €8000.

Rendement:

Bij Banc de Binary kunt u een rendement behalen variërend tussen de 65 en 91%. Het meest voorkomende rendement is echter 75%.

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij Banc de Binary zijn uitgebreid. U kunt geld storten met iDEAL, Credit Card (Visa en Mastercard), MoneyBookers, Skrill en een bankoverschrijving. Let wel op dat bij een bankoverschrijving het geld niet gelijk op uw rekening staat. Geld opnemen gaat via dezelfde methode als uw storting. Het duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen voordat het geld weer op uw rekening staat.

Handelsinformatie:

Waar Banc de Binary echt in uitblinkt, is dat zij veel handelsinformatie verschaffen aan de handelaren. Er staat een duidelijke uitleg van de strategieën op hun site. Zo wordt de fundamentele analyse (handelen op nieuws) en de technische analyse (handelen op trend) uitgelicht. Daarnaast wordt er heel veel financieel nieuws aangeboden door Banc de Binary en kunnen handelaren aan de hand van instructievideo’s het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er instructievideo’s voor zowel de beginnende als voor de wat meer ervaren handelaren. Tevens kunt u ook een E-book op de site downloaden en worden er 2 keer per maand webinars gegeven. De handelsinformatie is echter wel alleen in het Engels beschikbaar.

Talen:

De website en het handelsplatform van Banc de Binary zijn helaas niet in het Nederlands beschikbaar. De site is echter wel in het Engels, Frans, Duits, Italiaans, Spaans, Arabisch, Russisch, Portugees, Deens en Zweeds beschikbaar.

Klantenservice:

Deze Cypriotische broker heeft een Engelstalige klantenservice, die bereikbaar is per telefoon, mail en/of LiveChat. Ze reageren vrijwel direct op eventuele vragen van handelaren.

Overige bijzonderheden:

Banc de Binary biedt tevens voor haar handelaren aan:

 • Trading Competitie waarmee u mooie prijzen mee kunt winnen
 • Safeguard (een soort verzekering op uw trade): u kunt hiermee het rendement verlagen zodat u ook nog iets terug krijgt bij een verloren trade
 • Blog

 

Wat zijn de minpunten van Banc de Binary:

Nadelen Binaire Opties

De website is niet in het Nederlands beschikbaar

Nadelen Binaire Opties

U kunt niet beginnen met een oefenaccount bij Banc de Binary

Nadelen Binaire Opties

De minimum storting bedraagt €250

Nadelen Binaire Opties

U kunt niet handelen in de AEX


 

binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *