bdswiss klachten

BDSwiss

BDSwiss, haal ook eens rendement op een andere manierBDSwiss, opgericht in 2012, is een op voornamelijk op Duitsland gerichte broker met haar hoofdkantoor in Cyprus. Het bedrijf is zeer internationaal georiënteerd en de website is dan ook in veel (maar liefst 20!) talen beschikbaar. De website ziet er erg uitgebreid uit en er is genoeg keuze voor de handelaar. Deze Cypriotische binaire optie aanbieder biedt namelijk bijna alle mogelijke optiesoorten aan en er is genoeg handelsinformatie beschikbaar om de trader op weg te helpen om het handelen in binaire opties onder de knie te krijgen. Het is naar onze mening echter jammer dat het bij BDSwiss niet mogelijk is om te starten met een oefenaccount. U moet dus eerst geld storten om te starten met het traden van binaire opties. Wel maakt het bedrijf gebruik van realtime koersen.

Meld je gratis aan


 

BDSwiss in het kort:

BrokerBDSwiss
Websitewww.bdswiss.com/nl
Opgericht2012
HoofdkantoorLimassol, Cyprus
TelefoonnummerGeen Nederlands nummer beschikbaar!
Emailsupport@bdswiss.com
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Tablet en Smartphone
TalenNederlands, Engels, Duits, Grieks, Italiaans, Deens, Noors, Pools, Fins, Zweeds, Frans, Spaans, Russisch, Sloveens, Turks, Tsjechisch, Portugees, Chinees, Japans en Koreaans.
AccountsAlléén een Handelsaccount!
WelkomstbonusNa een persoonlijk (telefoon)gesprek met de Account Manager van het land waar u vandaan komt, biedt hij u een bonusaanbieding aan. Voor ons: 10% extra op een storting van €500!
Minimale Storting€100
Minimale Opname€100
Minimale Inleg€5
Maximale Inleg€1500
RendementTot 85%; gemiddelde van 65 tot 75%!
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodenCredit Card (Visa, MasterCard etc.), Debit Card (Maestro), bankoverschrijving en cashU
Opname methodenBankoverschrijving (kost €25) en Credit Card (gratis)
Aantal Assets171
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta
Looptijden AssetsVan 60 seconden tot een half jaar.
Soorten OptiesHoger/Lager, Paar, Lange Termijn, 60 Seconden, One Touch en Ladder Opties
Valuta€, $, ¥
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountNadelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieVoordelen Binaire Opties
Trading ToolsVoordelen Binaire Opties

 

Wij hebben BDSwiss uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat deze effectenmakelaar een aantrekkelijke broker is voor het handelen in binaire opties. Dit vanwege het feit dat ze veel mogelijkheden bieden voor de trader en dat er op de website uitgebreide handelsinformatie beschikbaar is. We zetten de voordelen van BDSwiss voor u op een rijtje:


 

Voordelen Binaire OptiesIn het Nederlands beschikbaar

Voordelen Binaire Opties

171 verschillende assets

Voordelen Binaire Opties

Veel optiesoorten

Voordelen Binaire Opties

Uitgebreide handelsinformatie

Voordelen Binaire Opties

App voor Smartphone of Tablet

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van BDSwiss nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van BDSwiss zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Ideaal voor de handelaren, die nu overal en wanneer zij maar willen, kunnen handelen in binaire opties. De website is erg overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en eenvoudig te begrijpen voor alle verschillende soorten handelaren. Je hoeft dus géén ervaringsdeskundige te zijn om te kunnen handelen in binaire opties bij deze broker. Iedereen kan ermee overweg.

Optiesoorten:

BDSwiss is erg uitgebreid op het gebied van optiesoorten. Ze bieden namelijk de volgende optiesoorten aan:

  1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
  2. Paar (Welk aandeel uit een paar van twee aandelen (bijv. Google/Apple) zal beter presteren?)
  3. Lange Termijn (Hoger/Lager opties met een looptijd tot een half jaar)
  4. 60 Seconden (Hoger/Lager opties met een looptijd vanaf 60 seconden)
  5. One Touch (Tikt de koers een bepaalde hoogte/laagte aan?)
  6. Ladder (One Touch opties met meerdere niveau’s)

Assets:

BDSwiss biedt 171 verschillende assets aan. Je hebt een uitgebreide keuze aan aandelen, grondstoffen, indices en valuta. Ook voor de handelaren met de lange adem is BDSwiss geschikt, want u kunt zelfs handelen in binaire opties met een looptijd tot een half jaar. Voor de wat snellere handelaren is deze aanbieder van binaire opties redelijk aantrekkelijk: de kortst lopende optie begint vanaf 60 seconden!

Accounts:

Je hebt geen mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. Je zult dus eerst geld moeten storten, voordat je kunt beginnen met handelen. Hier is ruimte voor verbetering, aangezien een betere manier om kennis te maken met een broker is en blijft toch een test met een demoaccount.

Bonus:

BDSwiss is met haar bonusacties niet echt heel aantrekkelijk voor de handelaren. Het biedt namelijk niet een standaard welkomstbonus aan voor alle handelaren, maar na een persoonlijk (telefoon)gesprek met de Account Manager van het land waar u vandaan komt, biedt hij u een bonusaanbieding aan. Voor ons: 10% extra op een storting van (pas!) €500! Andere brokers zijn op dit gebied aantrekkelijker!

Inleg:

BDSwiss is zowel zeer geschikt voor de kleine als de grote belegger. Het heeft namelijk een minimumtransactie van €5 en een maximumtransactie van maar liefst €1500. Dit in tegenstelling tot veel andere brokers. Daarnaast komen er geen andere kosten of commissies in rekening voor de handelaar.

Rendement:

Bij BDSwiss kunt u een rendement behalen variërend tussen de 65 en 85%. Het meest voorkomende rendement is echter 75%. Bij de optiesoorten One Touch en Ladder kunt u een rendement behalen dat ligt boven de 100%, maar aangezien deze optiesoorten moeilijker zijn, liggen de rendementen hiervoor ook hoger. Erg gemakkelijk om dit te behalen is het dan ook niet!! 

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij BDSwiss zijn uitgebreid, maar zijn voor verbetering vatbaar. U kunt namelijk geld storten met Credit Card (Visa, MasterCard etc.), Debit Card (Maestro), bankoverschrijving en cashU. Helaas kunt u niet betalen met iDEAL; wat erg jammer is voor de Nederlandse handelaar! Opname gaat via een bankoverschrijving (duurt gemiddeld 2 tot 7 werkdagen en kost €25) of het geld wordt teruggestort op uw Credit Card (gratis).

Handelsinformatie:

BDSwiss biedt (veel) handelsinformatie aan dat nuttig kan zijn voor haar handelaren. Zo kunt u op hun website instructievideo’s bekijken om zo het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er instructievideo’s voor zowel de beginnende als voor de wat meer ervaren handelaren. Daarnaast is er ook marktnieuws en een economische kalender beschikbaar op de site. Het is naar onze mening alleen jammer dat het financiële nieuws, dat BDSwiss op haar website verschaft, alleen in het Engels beschikbaar is.

Talen:

BDSwiss is erg internationaal georiënteerd en de site is dan ook in maar liefst 20 talen beschikbaar. Naast het feit dat de website en het platform in het Nederlands beschikbaar zijn, is de site ook beschikbaar in het Engels, Duits, Grieks, Italiaans, Deens, Noors, Pools, Fins, Zweeds, Frans, Spaans, Russisch, Sloveens, Turks, Tsjechisch, Portugees, Chinees, Japans en Koreaans.

Klantenservice:

BDSwiss heeft een vriendelijke (Engelstalige) klantenservice, die bereikbaar is per telefoon, mail en/of LiveChat. Ze contacteren nieuwe handelaren na registratie per telefoon en reageren vrijwel direct op eventuele vragen van handelaren. De Country Manager spreekt Nederlands, dus dreigt er iets helemaal mis te gaan, spreek hem aan!

Overige bijzonderheden:

BDSwiss biedt aan haar klanten een ‘Trading Competitie’ aan. Daarnaast kunnen handelaren bepaalde uitdagingen voltooien en daarmee ervaringspunten (XP’s) verdienen, waar ze beloningen, badges en bonussen mee kunnen verdienen.

 

Meld je gratis aan


 

Wat zijn de minpunten van BDSwiss:

Nadelen Binaire Opties

Geen oefenaccount

Nadelen Binaire Opties

Financieel nieuws alleen in het Engels

Nadelen Binaire Opties

Geen iDEAL betalingsmogelijkheid

Nadelen Binaire OptiesNiet heel aantrekkelijke bonusaanbiedingen

Nadelen Binaire Opties

Lager rendement dan bij andere brokers


 

binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel: