abcOptions app 2016

Beste binaire opties app 2016

Als je binaire opties wil gaan handelen op je mobiel, dan zijn er vele Android en iPhone apps beschikbaar. Maar welke aanbieder van binaire opties heeft de beste app met de meeste mogelijkheden in 2016?

Deze vraag is heel simpel te beantwoorden: abcOptions. Naast hun zeer goede handelsplatform op www.abcoptions.com is ook hun Android en iPhone app stukken beter dan die van bijvoorbeeld anyoption of 24option. Klik op jouw besturingssysteem om direct de abcOptions app te installeren:

De beste features van de abc app:

  • Het gemak waarmee je geld stort. Je kunt gewoon met iDEAL en Bancontact/MisterCash geld overmaken naar je abcOptions rekening.
  • De eenvoud op geld weer op te nemen. Je geld staat binnen een week op je rekening.
  • De verlaging van de minimum inzet per trade naar €5 voor Turbo trades. Het minimum per trade is op de website hoger, namelijk €10 per trade. Dit maakt het interessanter om met de app te gaan handelen voor traders die een kleinere beurs hebben, aangezien zij dan meer opties kunnen kopen voor dezelfde investering.
  • De snelheid van het plaatsen van trades. Zodra wij op de Put of Call knop drukte werd de trade direct in de open trades opgenomen. Dit is zeer belangrijk voor het traden met de supersnelle turbo’s op abcOptions, zoals inmiddels bekend zijn deze al beschikbaar met aflooptijden van 15 seconden.

Al deze punten maken het handelen met de binaire opties app van abcOptions zeer fijn. Bij onze test hebben we ook goed gekeken naar de support functie. Je kunt namelijk berichten versturen naar de klantenservice vanuit de app. Toen wij dit deden, hadden we binnen een uur bericht terug, in het Nederlands!

Verder is kan er in de app ook gebruik gemaakt worden van de Trading Tools van abcOptions. Met de Trading Tools kan je je risico beperken door openstaande trades voor de vervaltermijn (expiry time) te sluiten, verlengen of verdubbelen. Deze functie is ideaal om meer geld te verdienen aan het handelen van binaire opties.

Tot slot willen we je er nog op wijzen, dat je deze zomer bij abcOptions een bonus van 200% extra geld kunt krijgen wanneer je €250 of meer overmaakt naar je rekening. Dit is naast deze app nog een goede reden om te kiezen voor de best geteste binaire optie aanbieder van Nederland. Lees hier meer over de 200% zomerbonus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *