Binaire Opties Brokers

Je hoort de laatste tijd veel over binaire opties, echter hoor je waarschijnlijk ook heel veel verhalen over slechte ervaringen met het traden van binaire opties. Het is daarom zeer belangrijk om je van tevoren goed te verdiepen in de verschillende aanbieders op de markt, want daar zit ontzettend veel verschil in. De meeste handelaren kiezen toch graag een Nederlandse broker (makelaar), hetgeen wij heel goed begrijpen, aangezien het onvolledig ingelicht starten met handelen zeer slecht is . We zetten de beste optie brokers voor u op een rijtje:

abcOptions

abcOptionsabcoptions, nederlandse binaire optie broker is een zéér professionele en betrouwbare Nederlandse broker, die erg veelzijdig is op het gebied van het handelen in binaire opties. Deze broker biedt maar liefst 241 (!) verschillende assets aan en u kunt bij abcOptions handelen in de meest populaire optiesoorten. Zo kunt u zowel traden met de standaard Up/Down, Hoger/Lager opties als met de ‘Turbo’, ‘Touch’ en ‘Range’ opties. Het platform is geschikt voor zowel de beginnende als de meer ervaren handelaren. Wij raden abcOptions zeer aan als online broker voor het handelen in binaire opties. Bijna al onze gratis binaire optie handelssignalen kunt u direct op abcOptions plaatsen.

Stockpair

Stockpair, online handelsplatform voor binaire optiesStockpair is een Ierse broker die wordt beheerd door Nextrade Worldwide Ltd. in Cyprus. Het hoofdkantoor is dan ook daar gevestigd. Het bedrijf richt zich op de internationale markt en de site is in 12 talen beschikbaar. Met Stockpair is handelen in binaire en paar opties betrouwbaar, overzichtelijk en simpel. Het platform is gebouwd met de nieuwste financiële technologie om de betrouwbaarheid van de handel, transparantie van de informatie, veiligheid van uw tegoeden en privacy van uw informatie te verzekeren.

Best getest !

✓ 200% extra*

✓ Gratis demo

✓ Complete trading app

✓ Geen kosten

Duidelijk platform !

✓ 50% welkomstbonus

✓ Handelsindicatoren

✓ Unieke Paar Opties

✓ AEX beschikbaar

ZoomTraderGlobal

ZoomTraderGlobalhoger lager spelen bij zoomtrader is een internationale broker voor de handel in binaire opties. De website en het handelsplatform zijn in het Nederlands beschikbaar en zien er overzichtelijk en duidelijk uit! ZoomTraderGlobal biedt de populairste binaire optiesoorten aan, zoals de Hoger/Lager, Turbo, Touch en Range opties. Daarnaast kunt u bij ZoomTraderGlobal al traden vanaf 15 seconden en is het handelsplatform ook op de SmartPhone en Tablet beschikbaar. ZoomTraderGlobal is een interessante broker voor de Nederlandse handelaar.

EZTrader

EZTraderTrade Binaire Opties met EZTrader, één van de beste brokers op dit moment is net na de komst van de binaire opties opgericht en gaat het langst van al zijn concurrenten mee. Door deze ervaring is EZTrader uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare broker. De website en het handelsplatform zijn in het Nederlands beschikbaar. Deze broker biedt veel handelsinformatie voor haar handelaren aan, zodat u het handelen in binaire opties onder de knie kunt krijgen. Wij raden EZTrader zeer aan als online broker voor het handelen in binaire opties, ook al kunt u helaas niet beginnen met een oefenaccount.

OptionClub

OptionClubBij OptionClub winsten behalen is een Nederlandse broker gevestigd in Noordwijk. Tot 23 maart 2015 heette deze broker OptieClub, maar door de internationale ambities van het bedrijf, is er gekozen voor een Engelse naam. De website is zeer eenvoudig en duidelijk. Dit is ook precies waar OptionClub voor staat: ‘binaire opties in Nederland populair en voor iedereen toegankelijk maken’OptionClub wilt graag 100% transparant zijn en zo komt dat voor ons ook over. Een prima broker dus!

anyoption

anyoptionmeer risico betekent een hoger rendement is een Cypriotische broker gevestigd met haar hoofdkantoor in Nicosia. Als één van de eerste binaire optie brokers betrad anyoption de markt. Deze ervaring is terug te zien op hun website. Het ziet er strak en overzichtelijk uit. De website en het handelsplatform van anyoption zijn beschikbaar in het Nederlands. De belangrijkste bron van gegevens voor prijzen en expiratiekoersen komt van Thomson Reuters vandaan en zijn dus real-time. anyoption verschilt ten opzichte van de andere binaire optie brokers op het gebied van optiesoorten.

BDSwiss

BDSwissBinaire Opties, online binaire optie handelsplatform is een Duitse broker gevestigd met haar hoofdkantoor in Cyprus. Het bedrijf is zeer internationaal georiënteerd en de website is dan ook in maar liefst 20 talen beschikbaar. De website ziet er erg uitgebreid uit en er is genoeg keuze voor de handelaar. BDSwiss biedt namelijk bijna alle mogelijke optiesoorten aan en er is genoeg handelsinformatie beschikbaar om de trader op weg te helpen om het handelen in binaire opties onder de knie te krijgen. BDSwiss maakt gebruik van realtime koersen.

Optionyard

Optionyard, geloten binaire broker
Het platform van Optionyard is per 1 juni gesloten.

Optionyard is een Cypriotische broker die met haar hoofdkantoor gevestigd is in de Republiek der Seychellen. Deze broker biedt de meest populaire binaire optiesoorten aan (zoals Hoger/Lager, Turbo, Range en One Touch opties), maar het aantal assets is wat aan de lage kant; dus de handelaar heeft niet veel keus om in bepaalde instrumenten te handelen. Bij Optionyard kunt u (nog) niet traden via uw tablet of smartphone, maar het bedrijf heeft wel gezegd dat dit er snel aan zal komen.

NB: Sinds 1 juni 2015 heeft Optionyard haar platform gesloten en het hele klantenbestand is overgenomen door 24option.

OptionRepublic

OptionRepublic is gesloten
De makers van OptionRepublic zijn het nieuwe game platform MobyTron gestart.

OptionRepublic is een Nederlandse broker gevestigd in Den Haag. De website is zowel in het Nederlands als in het Engels beschikbaar. Het bedrijf richt zich op de beginnende handelaar, aangezien het de laagste minimum inzet heeft van alle brokers. De site ziet er dan ook eenvoudig en helder uit. Het aantal assets is aan de lage kant, dus de handelaar heeft niet veel keus om in bepaalde instrumenten te handelen. Onze algemene indruk is dat OptionRepublic een gemiddelde broker is.

NB: Wegens gebrek aan perspectief op de Nederlandse markt heeft OptionRepublic besloten het handelsplatform te sluiten.