bloombex-gesloten

Bloombex-Options stopt

Deze week kregen wij het bericht dat Bloombex-Options stopt met alle promotie uiting van hun website. De binaire optie broker zal naar alle waarschijnlijkheid binnen een aantal dagen zijn complete sluiting aankondigen. Wij raden je dus aan om geen handelsrekening meer bij Bloombex-Options te openen. Daarnaast geven wij het advies voor iedereen die een account heeft bij deze binaire optie aanbieder om je geld op te nemen en onder te brengen bij een andere aanbieder (bijvoorbeeld de best geteste Nederlandstalige binaire optie aanbieder abcOptions).

Waarom stop Bloombex-Options?

De reden dat Bloombex-Options stopt heeft te maken met een overaanbod van binaire optie aanbieders. Bloombex is pas sinds een aantal jaar actief en op de Nederlandse markt nog maar net. Het zag er allemaal heel belovend uit toen ze de Nederlandse markt opkwamen, maar ze hebben ingezien dat de meeste Nederlandse binaire optie handelaren het liefst tijdig en snel willen worden geholpen in het hun eigen taal. Precies hier schortte het aan bij Bloombex. Ze konden zicht dus gewoon niet handhaven in een goed georganiseerde Nederlandse markt en geven er daarom de brui aan.

Wat zijn de gevolgen voor bestaande Bloombex handelaren?

Aangezien wij deze primeur nu naar buiten brengen en er nog niet veel duidelijkheid is over de exacte toekomst, is het voor bestaande binaire optie handelaren van Bloombex aan te raden om je balans veilig te stellen en het bedrag over te laten boeken naar je bankrekening.

Vervolgens raden wij als nieuwe broker abcOptions aan, aangezien deze binaire optie aanbieder als beste uit de bus is gekomen door het grote aantal assets, de hoge bonussen (je krijgt nu maar liefst tot 200% extra handelsvolume op je eerste storting van €500 of meer) en de hoge winstpercentages. Klik hier om direct een handelsrekening bij abc aan te maken en te handelen bij een gevestigde Nederlandstalige broker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *