Bonus van 100% extra bij abcOptions

Bonus van 100% extra handelsvolume bij abcOptions

Bij de beste binaire opties aanbieder van Nederland, abcOptions, krijg je momenteel 100% extra handelsvolume op iedere storting van €200 tot €2.000.

100% extra handelsvolume bonus

Wanneer je binaire opties gaat handelen kan het altijd handig zijn om over meer handelsvolume (meer geld op je handelsbalans) te beschikken. Een bonus van je binaire optie broker kan dan uitkomst bieden. Momenteel krijgen startende handelaren en reeds bestaande handelaren van abcOptions een bonus van 100% extra handelsvolume op iedere storting. De storting moet wel minimaal €200 zijn en is gelimiteerd tot een maximum storting van €2.000.

Bonusvoorwaarden

Alle binaire optie bonussen, die brokers aanbieden, komen met handelsvoorwaarden. Hierop is deze bonus van abcOptions geen uitzondering. Wanneer je de 100% extra handelsvolume bonus activeert, dan is het ten eerste goed om te weten, dat het bonusbedrag nooit opneembaar wordt. Het bonusbedrag is daarmee dan ook echt een extra volume bonus om meer geld te investeren je binaire opties. Ten tweede is er de voorwaarde van toepassing, dat het bonusbedrag twintig keer in volume verhandeld dient te worden voordat winsten opgenomen kunnen worden.

Voorbeeld: Je stort €500 op je abcOptions rekening. Je accepteert de €500 extra handelsvolume bonus. Vanaf dat moment moet je een handelsvolume behalen van, €500 maal 20 is, €10.000. Aangezien je nu over een balans beschikt van €1.000 betekent dit dus dat je balans totaal slechts 10 keer hoeft te verhandelen. En dit is niet onredelijk en zeker wel te halen, zeker met behulp van onze dagelijkse gratis binaire optie handelssignalen.


100% extra handelsvolume 728x90


Geld opnemen wanneer bonus actief is

Als je geld op wilt nemen van je abcOptions rekening als je een bonus hebt geactiveerd, dan kan dat altijd bij hen. In tegenstelling tot veel andere brokers kan je bij abcOptions altijd bij je eigen geld. Er twee verschillende scenario’s denkbaar (waarover wij altijd veel vragen krijgen).

Geld opnemen bonusvoorwaarden niet gehaald

Als je geld op wilt nemen wanneer je de bonusvoorwaarden (20 keer het verhandelen van de bonus) nog niet hebt gehaald, dan geldt bij abcOptions, dat je gewoon bij je geld kan, al worden het (niet opneembare) bonusbedrag en eventuele winsten wel van je balans afgehaald.

Geld opnemen bonusvoorwaarden gehaald

Heb je de bonusvoorwaarden behaald, dan kan je het gehele bonusbedrag opnemen minus het niet opneembare bonusbedrag.

Houd er wel rekening mee, dat alle bonussen in je account komen te vervallen op het moment dat je een opname doet van je abcOptions rekening naar je eigen bankrekening. Ook komt een bonus te vervallen wanneer je geen saldo meer op je rekening hebt. Hierdoor blijf je niet met oude handelsvoorwaarden opgescheept zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *