eztrader klachten

EZTrader

Ez traderBELANGRIJK: We raden je af om gebruik te maken van deze EZTrader

EZTrader, opgericht in 2008, is een internationale broker gevestigd in Cyprus. Het bedrijf is net na de opkomst van de binaire opties opgericht, daarmee is deze broker een van de eerste echte binaire optie aanbieders. Dit is niet alleen te zien aan de uitgebreide website waarover zij beschikken, maar ook aan het feit dat de website in 10 verschillende talen beschikbaar is. De meeste handelsinformatie en instructievideo’s voor de belegger zijn echter wel alleen in het Engels beschikbaar. Verder maakt EZTrader gebruik van een eigen ontwikkelt handelsplatform. De website maakt een goede en betrouwbare indruk. Het handelsplatform kan naar onze mening wel wat duidelijker en overzichtelijker! Helaas kunt u niet starten met een oefenaccount, hierdoor krijgt u niet de mogelijkheid om het handelsplatform eerst uit te testen. Daarnaast is het ook niet mogelijk om goed gebruik te maken van onze handelssignalen. Tot slot hebben we veel klachten gekregen van deze broker. We raden je dus af om gebruik te maken van deze EZTrader.

Meld je gratis aan


 

EZTrader in het kort:

BrokerEZTrader
Websitewww.eztrader.com/nl
Opgericht2008
HoofdkantoorNicosia, Cyprus
Telefoonnummer+31 108 - 08 07 00
EmailKan alleen via de website verstuurd worden
Live ChatVoordelen Binaire Opties
HandelsplatformPC, Tablet en Smartphone
TalenNederlands, Engels, Duits, Italiaans, Zweeds, Frans, Russisch, Spaans, Portugees en Tsjechisch
AccountsAlléén een Handelsaccount
Welkomstbonus20%-stortingsbonus (€200-€999); 30%-stortingsbonus (€1000-€9999); 70%-stortingsbonus (€10000-€30000)
Minimale Storting€200
Minimale Opname€100
Minimale Inleg€25
Maximale Inleg€3000
Rendement65%-80%; gemiddelde van 72%
Extra KostenNadelen Binaire Opties
StortingsmethodeniDeal, Credit Card, Skrill, American Express, Neteller, JCB en bankoverschrijving
Opname methodenCredit / Debit Card en bankoverschrijving (€14 verwerkingskosten; opvragingen duren 5-7 werkdagen)
Aantal Assets119
Soorten AssetsAandelen, Grondstoffen, Indices en Valuta
Looptijden Assets60 seconden, 90 seconden, 120 seconden, 15 minuten, 30 minuten, 45 minuten, 1 uur, eind van de dag, eind van de week en eind van een maand
Soorten OptiesHoger/Lager, 60 Seconds, Daily / Weekly, Long Term
Valuta€, $, £,¥, ₽ (Russische Roebel), BRL (Braziliaanse Reaal) en SEK (Zweedse Kroon)
SmartphoneVoordelen Binaire Opties
TabletVoordelen Binaire Opties
OefenaccountNadelen Binaire Opties
HandelsinformatieVoordelen Binaire Opties
Instructievideo'sVoordelen Binaire Opties
Trading CompetitieNadelen Binaire Opties
Trading ToolsVoordelen Binaire Opties

 

Wij hebben EZTrader uitvoerig getest en zijn tot de conclusie gekomen dat EZTrader een matige broker is voor het handelen in binaire opties. We zijn tot deze conclusie gekomen, vanwege de vele klachten over uitbetaling, agressieve verkoop technieken en het niet aanbieden van een demo account. Kies daarom voor een Nederlandse binaire optie aanbieder, zoals abcOptions.


 

Voordelen EZTrader

De website en handelsplatform zijn in het Nederlands beschikbaar

Voordelen EZTrader

Uitgebreide handelsinformatie en instructievideo’s

Voordelen Binaire Opties

Uitgebreide stortingsmogelijkheden

Voordelen Binaire Opties

Redelijk uitgebreide keuze voor de handelaar

Voordelen Binaire Opties

Overal handelen in binaire opties via de Smartphone of Tablet

 

 


We zullen nu de verschillende onderdelen van EZTrader nader toelichten:

Platforms:

De website en het handelsplatform van EZTrader zijn beschikbaar via de PC, Tablet en Smartphone. Dit is heel fijn voor handelaren die overal wanneer zij willen willen traden. De website is erg uitgebreid en eenvoudig te begrijpen voor alle verschillende soorten handelaren. U hoeft dus geen expert te zijn om te kunnen handelen op dit handelsplatform. Iedereen kan ermee overweg. Daarnaast maakt EZTrader gebruik van een eigen ontwikkelt handelsplatform, dat gebruik maakt van realtime-koersen. 

Optiesoorten:

Het aanbod aan verschillende optiesoorten is redelijk uitgebreid. Ze bieden namelijk de volgende optiesoorten aan:

  1. Hoger/Lager (Gaat de koers omhoog of omlaag?)
  2. 60 Seconds (Hoger/Lager opties met een looptijd vanaf 60 seconden)
  3. Daily / Weekly (Hoger/Lager opties met een looptijd tot aan het eind van de dag/week)
  4. Long Term (Speciaal vooraf bepaalde Put of Call optie met een looptijd tot aan het eind van een bepaalde maand: het te behalen rendement kan voor deze binaire optie oplopen tot 450%)

U kunt niet traden met Touch, Range en/of Paar Opties. Dit was voor de ervaring van het traden geen enkel probleem, aangezien wij ons voornamelijk richten op het handelen van de standaard call/put opties.

Assets:

U kunt handelen in aandelen, grondstoffen, indices en valuta. EZTrader biedt 119 verschillende assets aan en scoort daarmee boven gemiddeld. Wat daarnaast ook positief aan dit trading platform is: u kunt bij hen ook handelen in de AEX. Wat voor veel Nederlandse handelaren als uitermate prettig wordt ervaren, vanwege het simpele feit dat u alleen maar RTLZ aan hoeft te zetten en voorzien wordt van alle belangrijke nieuwsfeiten. De looptijden van de assets beginnen ook pas vanaf 1 minuut, dus voor de echt snelle handelaren is EZTrader niet de meest geschikte broker.

Handelssignalen:

Onze dagelijkse binaire optie handelssignalen zijn slechts in beperkte mate te gebruiken met het handelsplatform van EZTrader. De reden hiervoor is dat de aflooptijden zeer kort zijn. Je kan er bijna niet op de langere termijn handelen. Hierdoor is EZTrader voornamelijk een gokplatform en niet aan te raden voor de serieuze handelaren.

Accounts:

Bij EZTrader heeft u niet de mogelijkheid om eerst te oefenen met een zogeheten ‘oefenaccount’. U zult dus eerst geld moeten storten, voordat u kunt beginnen met handelen. Een gemiste kans vinden wij zo van EZTrader.

Bonus:

EZTrader biedt haar handelaren regelmatig een bonusaanbieding aan via de mail of website. Daarnaast biedt het haar handelaren ook een welkomst (stortings)bonus aan:

  • 20% extra handelsvolume: storting tussen de €200-€999
  • 30% extra handelsvolume: storting tussen de €1000-€9999
  • 70% extra handelsvolume: storting tussen de €10000-€30000

Inleg:

EZTrader richt zich meer op de grotere belegger. Dit vanwege het feit dat de minimum inleg €25 bedraagt en de maximum inleg kan oplopen tot €3000! Het minimum stortingsbedrag ligt ook met €200 wat aan de hoge kant. Voor de beginnende en minder ervaren handelaren raden we dan ook een andere broker aan. 

Rendement:

EZTrader biedt haar handelaren een rendement aan variërend van 65 tot 80%; met een gemiddelde van 72% voor haar Hoger/Lager opties. Voor de Long Term opties kan het rendement oplopen tot 450%. Let wel op: hier zit wel een veel groter risico aan!

Betalingsmogelijkheden:

De betalingsmogelijkheden bij EZTrader zijn zeer uitgebreid. U kunt geld storten via iDeal (eenvoudig en ideaal voor de Nederlander), Credit Card, Skrill, American Express, Neteller, JCB en bankoverschrijving. Opname gaat via een Credit / Debit Card en duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Een bankoverschrijving is ook een mogelijkheid, maar hiervoor betaalt u €14 verwerkingskosten.

Handelsinformatie:

Waar EZTrader echt in uitblinkt, is dat zij veel handelsinformatie verschaffen aan de handelaren. Er staat een duidelijke uitleg van de strategieën op hun site. Zo wordt vóór de onervaren handelaar de fundamentele analyse (handelen op nieuws) en de technische analyse (handelen op trend) uitgelicht. Daarnaast wordt er heel veel financieel nieuws aangeboden door EZTrader. Ook kunnen handelaren aan de hand van instructievideo’s het handelen van binaire opties onder de knie krijgen. Er is voor ieder wat wils. Zo zijn er instructievideo’s voor zowel de beginnende als voor de wat meer ervaren handelaren. De meeste handelsinformatie is echter wel alleen beschikbaar in het Engels.

Talen:

EZTrader is een internationale broker, die zich specialiseert op de Europese markt. De website en handelsplatform zijn volledig in het Nederlands beschikbaar. De website is daarnaast ook in 9 andere talen beschikbaar. Engels is de standaardtaal.

Klantenservice:

EZTrader heeft een vriendelijke (Nederlandstalige) klantenservice, die bereikbaar is per telefoon, mail of LiveChat. Het kan wel even duren voordat ze reageren op eventuele vragen van handelaren.

Overige bijzonderheden:

EZTrader beloont haar loyale klanten met haar maandelijkse EZPay cash geld aan. Dus hoe meer je handelt, hoe meer je betaalt krijgt van EZTrader! Daarnaast beschikt EZTrader over ‘Sell Options’, een vorm van een Trading Tool, zodat u uw opties terug kunt verkopen aan EZTrader. Hierdoor kunt u uw verliezen beperken en uw winsten verzekeren.

 

Meld je gratis aan


Maak hier direct een EZTrader account aan:


 

Wat zijn de minpunten van EZTrader:

Nadelen Binaire Opties

U kunt niet met een oefenaccount beginnen

Nadelen Binaire OptiesEr zijn geen Touch, Range en/of Paar opties

Nadelen Binaire Opties

De minimale inzet bedraagt €25

Nadelen Binaire Opties

Financieel nieuws is alleen in het Engels beschikbaar

Nadelen Binaire Opties

Er is geen ‘Trading Competitie’ voor handelaren


binaire opties, voordelen nadelen, handelen,

Ons eindoordeel: