Tradebinaireopties.nl - Handelsaccount aanmaken - abcOptions sign up

Handelsaccount aanmaken

Het aanmaken van een handelsrekening (of ook wel handelsaccount genoemd) om met binaire opties te handelen is heel eenvoudig. Let wel op de volgende 5 zaken voordat je een rekening opent.

1. Handelsaccount aanmaken: Broker

Als eerste heb je een goede en betrouwbare broker nodig. Deze stap hebben we al grondig voor jou uitgezocht. Onze aanraders staan prominent op onze website. Als best geteste broker in binaire opties is abcOptions bij ons uit te bus gekomen, dit is mede vanwege de simpele manier om je te registeren en te starten met het handelen in binaire opties. In vergelijking tot de grotere aanbieders van binaire opties, hoef je bij abcOptions alleen je persoonsgegevens in te vullen en kan je direct geld storten en beginnen met het handelen in call en put opties. Er wordt door deze Nederlandse broker niet gevraagd om je direct te identificeren door al je persoonlijke documenten op te sturen. Alleen je naam, email en telefoonnummer is voldoende. Daarnaast wordt je bij abcOptions ook niet belazerd met allerlei obscure voorwaarden. Zo kent abcOptions geen handelsvoorwaarden op de welkomstbonus van 25% die je kunt krijgen op je eerste overboeking van geld naar je abcOptions rekening en worden er geen vervelende trucks uitgehaald zoals het betalen van vergoedingen (of heel mooi in het Engels verpakt als fees) voor het hebben van een handelsrekening met geld erop. abcOptions is eerlijk en transparant over alles wat wij hebben kunnen testen. Geen verrassingen achteraf.

2. Handelsaccount aanmaken: Privacy

Ten tweede is het interessant om te kijken naar alle informatie die van je wordt gevraagd voordat je kunt gaan starten met handelen. Ook hierbij geldt dat abcOptions het fijnst van alle binaire opties aanbieders te werk gaat. Zoals eerder beschreven, vragen ze slechts om je naam, e-mailadres en telefoonnummer, voordat u van start kunt met het handelen in binaire opties.

3. Handelsaccount aanmaken: Bonussen

Ten derde is het interessant om te kijken welke bonussen er beschikbaar zijn. In de regel kunnen bonussen variëren van nul tot maar liefst tweehonderd procent extra geld om mee te traden. Bij de keuze uit bonussen is het enorm belangrijk om te kijken naar de voorwaarden die gesteld worden door de broker. Accepteer je een bonus bij Banc de Binary of DBSwiss, dan zit je meteen vast aan hele zwaarwegende handelsvoorwaarden. Je moet bij hen namelijk tot wel 50 keer het ontvangen bonusbedrag rondspelen voordat je ook maar een cent winst op je eigen bankrekening kunt bijschrijven. abcOptions daarentegen heeft een geweldige welkomstbonus voor jou. Bij hen zitten namelijk geen handelsvoorwaarden aan de 25% extra handelsvolume die je op je eerste storting krijgt. Dus stort je bijvoorbeeld 400 euro, dan beschik je direct over een volume van 500 euro en kan je de winsten die je daarover maakt direct overboeken naar je eigen bankrekening en het uitgegeven aan wat je maar wilt.

4. Handelsaccount aanmaken: Betaalmogelijkheden

Ten vierde is het bij het aanmaken van een binaire opties account van belang dat de aanbieder over de juiste betaalmogelijkheden beschikt. Als je bijvoorbeeld niet met iDEAL kunt betalen, dan wordt het lastig voor de meeste Nederlanders. De reden hiervoor is simpel, iDEAL is gewoonweg het meest betrouwbare betaalmiddel onder Nederlanders. Voor Belgen gaat hetzelfde op voor MisterCash/Bancontact. Het mooie van abcOptions, die zich voornamelijk richt op de Nederlandstalige markt, is dat je bij hen kunt betalen met iDEAL en MisterCash/Bancontact. Je kunt als Nederlander of Belg met een gerust hart betalen in de beveiligde omgeving van abcOptions met iDEAL en MisterCash/Bancontact.

5. Handelsaccount aanmaken: Geldopnemen

Tot slot moet je je voor het aanmaken van een binaire opties handelsrekening goed informeren over de opname mogelijkheden en de duur voordat je geld van je handelsrekening weer op je eigen bankrekening staat. Als best geteste uitbetaler van winsten, moeten we ons wederom wenden tot abcOptions. Deze binaire opties aanbieder betaalt je binnen 1 tot 3 werkdagen uit. In sommige gevallen kan het wel eens iets langer duren, maar wanneer al je gegevens zijn geverifieerd dan staat het geld er normaal gesproken de volgende dag al op je rekening. Al vragen ze je bij het aanmaken van je account niet direct om al je persoonlijke documenten te controle op te sturen, dit moeten ze wel op jet moment van opname. Zodra alles is gecontroleerd, wordt de uitbetaling gedaan en kun je gaan genieten van je binaire optie winsten en rendementen die je hebt behaald met het handelen.

Handelsaccount aanmaken

Nu je weet hoe makkelijk het is om een account aan te maken en te starten met binaire opties. Maak dan snel een handelsrekening aan door een keuze te maken uit één van de door ons geteste binaire opties aanbieders.

Veel succes en met vriendelijke groet,

Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *