put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 01/02/2017

Hierbij de binaire optie handelssignalen van woensdag 1 februari:

 1. Gold – put optie put – afloopdatum 03/02/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 78%

Handelssignaal 1:

Gold – put optie put – afloopdatum 03/02/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 78%

Chart-Tradingview-Gold-Put-Start01022017-End03022017De verwachting dat de goudprijs de komende dagen gaat dalen is zeer groot. Wanneer je nu een put binaire optie koopt op Gold met als einddatum het einde van de handelsweek (3 februari om 22:00), dan is het betrouwbaarheidspercentage 78%, dat de prijs ook daadwerkelijk lager zal staan.

De bovenstaande technische analyse van tntsunrise geeft ook een sterke daling aan. Het lijkt er op dat de daling reeds ingezet is en je nu dus de kans kan pakken om mee te liften en een goed rendement kan behalen.

Wanneer je nu een binaire optie koopt bij abcOptions met als afloopdatum 3 februari om 22:00, dan ontvang je een rendement van 71% bij winst.

Open een account bij abcOptions en plaats direct je GOLD trade

Meer informatie:

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina. Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

3 thoughts to “Handelssignalen 01/02/2017”

 1. Volgens mij staat er een fout bij de datum
  afloopdatum 03/10/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 78% dat is maart en geen febr!!!
  zoals er verder wordt geschreven!!

  1. Beste Sherida,

   Dankjewel voor je reactie. De data in de titel stond inderdaad niet correct, het moest 3 februari zijn. Dit is aangepast. Wij hebben overigens geld verloren op deze trade :(. Overigens blijft goud interessant, het is de afgelopen weken flink gestegen en een neerwaartse correct op de korte termijn zit er wel aan te komen. Zodra dit gebeurt zullen we daar zeker een handelssignaal voor posten.

   Veel succes en hopelijk stellen onze handelssignalen jou in staat om meer rendement te behalen met binaire opties.

   Met vriendelijke groet,

   Tradebinaireopties.nl

    1. Beste Sherida,

     Er kunnen heel af en toe wel eens een typo in de berichten zitten. We controleren al onze berichten wel voordat deze worden geplaatst, zodat het aantal fouten tot een minimum beperkt blijft.

     In ieder geval bedankt voor je bericht en we blijven ons zo scherp mogelijk opstellen om je van de beste en meest accurate handelssignalen te voorzien.

     Met vriendelijke groet,

     Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *