put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 02/01/2017

Ten eerste willen we je een geweldig en winstgevend 2017 wensen. Ook dit jaar zullen we je weer voorzien van de meest betrouwbare gratis handelssignalen voor het handelen van binaire opties.

Vandaag zullen we nog geen handelssignalen geven. Al willen we u wel vertellen dat de wisselkoersen die gerelateerd zijn aan de Japanse yen nog altijd uiterst interessant zijn. De EUR/JPY, USD/JPY en GBP/JPY hebben een lichte daling laten zien en onze verwachting is dat deze daling de komende maanden door zal zetten.

Het uitblijven van de handelssignalen voor vandaag komt doordat wij momenteel de balans voor 2016 aan het opmaken zijn. We willen je namelijk een overzicht tonen van de door ons geplaatste trades en de winstgevendheid daarvan. We hebben de afgelopen 3 maanden namelijk voor een totaal volume gehandeld van € 683.510 en hebben hiermee een winst weten te realiseren van de € 48.815. Dit resultaat komt neer op een winstpercentage van 7,14%, wat niet onaardig is gezien de huidige renteniveaus bij banken van minder dan 1%.

We hopen ons resultaten overzicht deze week af te ronden. Vanaf morgen zijn wel weer iedere morgen onze binaire optie handelssignalen hier te vinden.

Nogmaals een geweldig en winstgevend 2017 gewenst!

Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *