put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 02/02/2017

Voor vandaag hebben de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

 1. NZD/USD – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 – betrouwbaarheid 91%
 2. Silver – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00- betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

NZD/USD – put optie put – afloopdatum 31/03/2017 – betrouwbaarheid 91%

Chart-Tradingview-NZDUSD-Put-Start02022017-End31032017De koers van de Nieuwe-Zeelandse dollar ten opzichte van de Amerikaanse dollar heeft alles weg van een Cypher-patroon. De bovenstaande technische analyse van quql geeft dit duidelijk weer. De koers heeft in de afgelopen maanden de W-X-Y-X voltooid van het Cypher-patroon en zal nu naar alle waarschijnlijkheid richting de Z gaan.

Wanneer wij de NZD/USD in onze analyse-modellen stoppen, dan levert dit een zeer interessant handelssignaal op. Als je namelijk vandaag een binaire optie koopt op de NZD/USD met de verwachting dat de prijs per 31 maart lager zal staan, dan is de betrouwbaarheid maar liefst 91%.

Wij hebben dit handelssignaal omgezet in een binaire put optie bij de binaire optie aanbieder abcOptions en zullen bij winst een rendement ontvangen van 79%.

Handelssignaal 2:

Silver – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00- betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-Silver-Call-Start02022017-End28022017De bovenstaande technische analyse van de koers van de zilverprijs is afkomstig van de Tradingview analist die schuilt gaat onder de naam Technician. Hij heeft ons al eerder gewezen op interessante asset en zo nu ook met Silver. De Technician gaat er vanuit dat de zilverprijs de komende dagen flink zal stijgen. Wij hebben zilver door onze technische modellen gehaald en komen op een zeer betrouwbaar cijfer uit.

Wanneer je nu een call binaire optie koopt op zilver die afloopt per het einde van de maand, dan is de betrouwbaarheid 88% dat de zilverprijs hoger staat dan dat het nu is (rond de 17.7000). Onze analyse heeft aan de koers per de 28ste februari op een targetprijs kan staan van 18.5000 USD per ounce.

Wij hebben zelf een call binaire optie geopend op Silver bij abcOptions.com met als einddatum 28/02/2017 om 19:00. Onze optie heeft als Strike rate 17.6975 USD/OZ en betaald 76% winst uit, wanneer de zilverprijs inderdaad lager staat per de 28ste februari.

Zelf geld verdienen o.b.v. deze handelssignalen, open je abcOptions account

Meer informatie:

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina. Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

2 thoughts to “Handelssignalen 02/02/2017”

 1. Allereerst grote complimenten voor hoe u de handelssignalen toont !
  Ik ben een nieuwkomer en wil vragen of deze signalen ook op optie24 kunnen worden toegepast ?
  Kun je ook nog 5 dagen na het signaal de call of put doen als die op het einde van de maand afloopt of worden de winkansen dan heel klein ?
  Met vr. groeten,
  Henk.

  1. Beste Henk,

   Dankjewel voor je reactie. De handelssignalen zijn zeker nog geldig. Zojuist hebben we ze gecontroleerd en zowel de Put op de NZD/USD en Call op Silver kan je nog plaatsen, met respectievelijk de aangepaste betrouwbaarheidspercentages 93% en 85%.

   De Put op de NZD/USD heeft momenteel dus nog een hogere verwachting en de Call op Silver is licht gedaald. Maar beide handelssignalen zijn nog uitstekend om mee te handelen.

   Wat betreft de toepasbaarheid van de deze binaire opties op optie24, daar kunnen wij simpel over zijn. Wij raden het niet aan om gebruik te maken van dit handelsplatform, vanwege de volgende redenen: zij beschikken niet over langere aflooptijden, hebben slechts een beperkt aantal assets, rendementspercentages zijn laag en het platform hapert veel en is niet handig in gebruik.

   Wij raden daarom als binaire optie platform abcOptions aan. abcOptions beschikt bovendien over een uiterst goede klantenservice, wat voor ons, naast de bovenstaande criteria, heel belangrijk is, zodat eventuele problemen/vragen zo spoedig mogelijk opgelost/beantwoord kunnen worden.

   We hopen je van voldoende info te hebben voorzien. Mocht je verder nog vragen hebben, dan horen we dat graag.

   Veel succes met handelen en we doen ons best om je van de beste handelssignalen te voorzien.

   Mvg,

   TradeBinaireOpties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *