put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 02/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 2 juni:

  1. AUD/USD- call optie call – afloopdatum 09/06/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Afgelopen maand hebben we een rendement behaald van 19% op onze investering met onze binaire optie handelssignalen. Lees hier alles over de handelssignalen resultaten van mei.

Handelssignaal 1:

AUD/USD – call optie call – afloopdatum 09/06/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-AUDUSD-240-Call-Start02062017-End09062017De bovenstaande technische analyse van de AUD/USD van beursanalist TomHall laat een dubbel signaal zien, die in elkaars verlengende liggen. Op de middellange termijn, een looptijd van een week, is de tijd nu rijp voor een stijging van de AUD/USD. Dit komt omdat het Bullish Cypher patroon is voltooid en de weg omhoog gemaakt kan worden. De targetprijs van deze stijging is 0.74861. Zodra dit niveau wordt bereikt, wordt het Bearish Cypher patroon voltooid en geldt er een put signaal. Voor nu adviseert TomHall dus een call op de AUD/USD.

Onze modellen bevestigen Tom’s analyse van een komende stijging van de AUD/USD koers op de middellange termijn. Zo wordt er een betrouwbaarheidspercentage van 84% afgegeven voor een call op de AUD/USD met als einddatum 9 juni. De geldende targetprijs staat voor deze einddatum op 0.74800. Een nette stijging van 1,4% ten opzichte van de huidige koers van 0.73796.

Deze call binaire optie op de AUD/USD met als expiry date 9 juni om 22:00 hebben we gekocht bij de abcOptions. De strike rate staat op 0.73796. Wanneer de koers volgende week hoger noteert, dan kunnen we rekenen op 71% rendement onze investering.

Let op: Je koopt deze binaire optie in de Advanced optie tab in de Traderoom van abcOptions.

Koop je AUD/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *