put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 03/05/2017

Voor vandaag 03/05/2017 hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. AUD/USD – call optie call – afloopdatum 03/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Handelssignaal 1:

AUD/USD – call optie call – afloopdatum 03/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-AUDUSD-60-Call-Start03052017-End03052017Voor vandaag hebben we als eerste een korte termijn trade opgenomen. We verwachten namelijk dat de koers van de AUD/USD aan het eind van de dag hoger zal staan dan de huidige koers van 0.74896. De target ligt voor ons op 0.75000. Een stijging van 105 pips!

De bovenstaande technische analyse van Wave-Trader geeft een daling aan, die zal duren tot het einde van de week 5 mei. We hebben deze mogelijkheid onderzocht en het betrouwbaarheidspercentage kwam niet boven de 80% uit. Overigens is het call signaal op de AUD/USD met als einddatum 31/05 van vorige week nog wel steeds zeer betrouwbaar met 89%.

Het korte termijn signaal van vandaag op de AUD/USD met als aflooptijd vandaag om 22:00, komt uit de modellen met een betrouwbaarheidspercentage van 84%.

Wij hebben de call binaire optie op de AUD/USD met als expiry tijd vanavond (03/05) om 22:00 bij abcOptions gekocht. Onze call optie is geregistreerd met de strike rate 0.74896. Als deze optie positief eindigt, dan ontvangen we een rendement op onze investering van 80%.

Koop AUD/USD opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:

abcOptions bonus tot 200% extra handelsvolume - klik hier

*Handelsvoorwaarden van deze actie is, dat het bonusbedrag 25 keer in volume verhandeld moet worden voordat winsten opgenomen kunnen worden en dat het bonusbedrag zelf niet opneembaar is. Het is daarom uitermate geschikt om hoge volumes te behalen en daarmee meer winst te genereren.


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *