put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 04/04/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van dinsdag 4 april 2017:

  1. USD/JPY – call optie call – afloopdatum 07/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%

Gisteren hebben we onze resultaten over het eerste kwartaal van 2017 gepubliceerd. Op de “Handelssignalen resultaten van Q1 2017” pagina kan je er alles over lezen. Het belangrijkste is dat we een rendement hebben behaald van 36% op onze investeringen. Onze intentie is om naar een nieuw format te gaan waarbij alle trades (actief en gesloten) te volgen zijn.

We houden je op de hoogte en wensen je veel winst met optiehandel toe!

Handelssignaal 1:

USD/JPY – call optie call – afloopdatum 07/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%

Chart-Tradingview-USDJPY-Call-Start04042017-End07042017Bovenstaande technische analyse van de USD/JPY door beursanalist tntsunrise toont een interessante mogelijkheid om op de middellange termijn rendement te behalen. In de grafiek schrijft hij, dat de dalende trend, die zich van 13 tot 27 maart heeft voltrokken voor de USD/JPY koers, is gestopt en nu een zijwaartse richting op zal gaan bewegen. De bodem ligt rond de 110 punten. Zijn lange termijn verwachting is dat de koers de komende weken zal stijgen tot 112.200 en kan zelfs door stijgen tot 114.500 (een stijging van meer dan 4%).

Bij onze analyse hebben we ook gekeken naar de Stoch RSI, de gewone RSI en de MACD 4C (zie onderstaande grafiek). 

Chart-Tradingview-USDJPY-Call-Start04042017-End07042017-3De RSI is nog niet aangekomen op een niveau onder de 30, wat aangeeft dat de kans dat de koers te laag zou zijn en dus de kans voor een stijging toeneemt. Maar de Stochastische Relatieve Sterkte Index (RSI) vertoont wel een zeer sterk Call signaal, als ook de MACD 4C (zie blauw pijl die de stijgende trend aangeeft).

Onze modellen geven op de middellange termijn, afloopdatum per het einde van de week, een zeer betrouwbaar call signaal voor de USD/JPY, namelijk een betrouwbaarheidspercentage van 87%. De targetprijs per 7 april staat op 112.600. Een verwachte stijging van ruim 2 procent in de komende dagen.

De binaire call optie op de USD/JPY hebben we geplaatst bij abcOptions. Onze strike rate is 110.457 en de optie zal aflopen per vrijdag 07/04/2017 om 20:00. Bij winst kunnen we rekenen op 80% rendement op onze investering.

Koop USD/JPY opties bij abcOptions


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *