put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 04/05/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 4 mei:

  1. USD/JPY – put optie put – afloopdatum 19/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 93%

Handelssignaal 1:

USD/JPY – put optie put – afloopdatum 19/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-USDJPY-D-Put-Start04052017-End19052017Bovenstaande technische analyse van Wave-Trader laat een dalende bandbreedte zien van de historische prijsontwikkeling van de USD/JPY. Begin januari kreeg je voor 1 dollar nog 118 yen, vervolgens heeft er zich een daling voorgedaan die aanhield tot 9 februari de USD/JPY noteerde toen 112, daarna is de usdyen koers weer gestegen met een hoogte punt per 10 maart (115 punten) en aansluitend heeft er zich een daling voorgedaan die zijn bodem had op 108 punten op 18 april. Vanaf deze laatste bodem heeft de USD/JPY zich weer herstelt tot het huidige niveau van 112.850 en een hoogtepunt in de dalende bandbreedte. 

Als we nu dus terug kijken hebben de dalingen zich telkens voorgedaan over een periode van iets meer dan een maand, maar de snelle daling na het hoogtepunt deed zich telkens in 2 weken voor. Dit was ook de reden om de USD/JPY in onze modellen te testen met een put. Het resultaat is zeer positief. Met een betrouwbaarheidspercentage van 93% gaan onze modellen uit van een lagere stand van de USD/JPY per  vrijdag 19 mei om 22:00. Het target niveau per die datum staat op 106.600, dat is een verwachte daling van ruim 5 procent in de komende 2 weken!

Om deze put binaire optie op de USD/JPY met als einddatum 19/05/2017 om 22:00 te kopen hebben we gebruik gemaakt van het betrouwbaarste handelsplatform, abcOptions. We hebben de put optie gekocht met een strike rate van 112.824. Wanneer de koers per de 19e mei lager staat, dan krijgen we een rendement van 71% op onze investering.

Let op: Gebruik de “Advanced optie” van abcOptions om een optie te kopen met een aflooptijd in het midden van de maand (of met een zelf vastgestelde einddatum), zoals bij dit handelssignaal met een einddatum per 19/05/2017

Koop USD/JPY opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *