put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 05/04/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 5 april 2017:

  1. EUR/USD – call optie call – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – call optie call – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-EURUSD-Call-Start05042017-End28042017Vandaag hebben de technische analyse van de EUR/USD van Swing trader sonicrmastery opgenomen als startpunt van onze analyse. Sonicrmastery is net als ons van mening dat de koers van de EUR/USD momenteel te laag is. Hij gaat uit van een stijging van 2-3% in de komende week. Een goede trade volgens hem zou dan ook zijn om een call op de EUR/USD te plaatsen met een einddatum rond de 13e april.

Wanneer wij de EUR/USD in onze modellen opnemen, dan krijgen voor een einddatum per de 13e of 14e april een betrouwbaarheidspercentage van 80-81%. Zetten wij de einddatum op 28 april, dan krijgen wij het beste handelssignaal bij een call op de EUR/USD, namelijk een betrouwbaarheid van 92%. Als targetniveau geldt een koersprijs van 109.600, ruim 3% hoger dan de huidige waarde!

Op basis van dit handelssignaal, hebben wij een call binaire optie gekocht bij abcOptions met als strike rate 1.06635 en afloopdatum 28/04/2017 om 20:00. Het rendement voor deze optie is 80% bij winst.

Koop EUR/USD opties bij abcOptions


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Als je onze handelssignalen eerst wil testen met een oefen of demo account voordat je met echt geld wilt gaan handelen, dan kan je dit doen bij abcOptions. Zij bieden startende binaire optie handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *