put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 05/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 5 juni:

  1. USD/CAD – call optie call – afloopdatum 09/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 91%

Over heel mei 2017 hebben we een rendement van 19% op onze investering behaald met onze binaire optie handelssignalen. Lees hier alles over de handelssignalen resultaten van mei.

Handelssignaal 1:

USD/CAD – call optie call – afloopdatum 09/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 91%

Chart-Tradingview-USDCAD-60-Call-Start05062017-End09062017TomHall heeft weer een zeer interessant asset gespot, namelijk de USD/CAD. De bovenstaande technische analyse is van zijn hand. Deze analyse gemaakt op basis van een tijdsinterval van 60 minuten en hij gaat uit van een stijging van de USD/CAD op de korte termijn. Hij verwacht dat de koers per het einde van de dag hoger zal staan dan de huidige prijs. Echter zijn wij van mening dat de prijs pas tegen het einde van de week met zekerheid hoger zal noteren.

Wanneer we een technische analyse op de USD/CAD uitvoeren op 60 minuten, dan blijft er nog veel onzekerheid. De kans dat de koers de komende uren nog zal dalen is vrij groot. Analyseren we de Amerikaanse dollar t.o.v. de Canadese met een 4 uur (240 min) interval, dan wordt er wel een duidelijke call signaal zichtbaar. In onderstaande technische analyse (op 240min ) hebben we gebruik gemaakt van de technische indicatoren: RSI, Stoch RSI en MACD 4D. Alle drie de indicatoren wijzen op een stijging van de USD/CAD op de langere termijn.

Chart-Tradingview-USDCAD-240-Call-Start05062017-End09062017Ook onze modellen bevestigen een call op de USD/CAD. Met een betrouwbaarheidspercentage van 91% wordt er uitgegaan van hogere koers notering van de USD/CAD per het einde van week. De target is 1.37100 en daarmee is de verwachting dat de koers op vrijdag 9 juni zo’n 2 procent hoger zal noteren dan de huidige prijs van 1.34686.

Deze call binaire optie op de USD/CAD met als expiry date 9 juni om 20:00 hebben we gekocht bij de abcOptions. De strike rate staat op 1.34629. Wanneer de koers volgende week hoger noteert, dan kunnen we rekenen op 80% rendement onze investering.

Koop je USD/CAD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *