put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 05/07/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 5 juli:

  1. GBP/USD – put optie put – afloopdatum 31/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

GBP/USD – put optie put – afloopdatum 31/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-GBPUSD-D-Put-Start05072017-End31072017De bovenstaande technische analyse van Wave-Trader toont een zeer interessante ontwikkeling van de GBP/USD. Zijn verwachting is namelijk dat de koers van de GBP/USD de komende maanden zal dalen tot een niveau van rond de 1.22000, vanaf een huidig niveau van 1.29151. Dit betekent een daling van ruim 5%. De reden voor de daling heeft te maken met het feit dat de GBP/USD koers zojuist van de bovengrens is afgelopen en de weg openligt voor een neerwaartse correctie.

Onze analyse modellen bevestigen dit. De koers van de GBP/USD zal met een betrouwbaarheidspercentage van 92% per het einde van de maand (31 juli) lager staan dan de huidige prijs van 1.29151. De targetprijs per die datum staat op 1.25500 – een daling van bijna 3%!

 

Voor dit put handelssignalen op de GBP/USD met als einddatum 31/07/2017 om 20:00 hebben we een binaire optie gekocht bij abcOptions en is geregistreerd met een strike rate van 1.29065. Als de put optie in the money eindigt, dan ontvangen we 75% rendement op onze investering.

Koop je GBP/USD optie nu!

Meer handelssignalen per dag

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag van Tradebinaireoptie.nl bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal tot het einde van het jaar (31/12/2017) zijn exclusieve handelssignalen gaan onderbrengen bij abcOptions. In onze zoektocht naar een betrouwbare en stabiele Nederlandstalige partner zijn we uitgekomen bij abcOptions om onze signalen voor binaire opties en FOREX te coördineren. Zodoende komt het beste van twee werelden bij elkaar: Handelen op het beste Nederlandstalige handelsplatfrom met de betrouwbaarste Handelssignalen.

Om in aanmerking te komen van 2 tot 5 signalen per dag zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben €1.000 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen e-mail versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €1.000 en ontvang meerdere signalen per dag!

Dit bekent overigens niet dat wij stoppen met het publiceren van onze gratis handelssignalen op Tradebinaireopties.nl. Je kan hier iedere dag gewoon nog ons dagelijkse gratis binaire optie handelssignaal vinden.

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *