put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 06/04/2017

Voor vandaag 6 april 2017 hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen:

  1. EUR/AUD – call optie call – afloopdatum 06/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%

Handelssignaal 1:

EUR/AUD – call optie call – afloopdatum 06/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%

Chart-Tradingview-EURAUD-Call-Start06042017-End06042017Vandaag hebben we een kort lopende trade (tot 20:00 vanavond) geplaatst op de EUR/AUD. De reden om in te stappen op de EUR/AUD was de bovenstaande technische analyse van AAlFadhala en onze analyse hieronder. AAlFadhala geeft in zijn 60 minuten grafiek van de euro t.o.v. de Australische dollar namelijk aan dat de koers sinds de 28e april een flink neerwaartse correctie heeft ondergaan tot het dieptepunt van afgelopen vrijdag de 31e april. Vanaf maandag is de koers weer flink opgekrabbeld en bevindt zich nu rond het steunniveau van rond de 1.41000, zoals het zich dat ook bevond in de opgaande koersbeweging op 22 april. Op basis daarvan concludeert deze trader dat de koers naar alle waarschijnlijkheid zal gaan stijgen.

Voor meer zekerheid om dit opgaande patroon en de momentele terugtrekking van gisteren te bevestigen hebben wij de EUR/AUD ook geanalyseerd in Tradingview.com en wel op basis van de RSI, Stoch RSI en MACD 4C.

Chart-Tradingview-EURAUD-30-Call-Start06042017-End06042017

De bovenstaande grafiek is de weergave van de EUR/AUD op basis van een tijdsinterval van 30 minuten plus de eerder genoemde 3 technische indicatoren. 2 van de 3 indicatoren (Stoch RSI en MACD 4C) geven een sterk koopsignaal aan voor de korte termijn (we hebben immers onze tijdsinterval op 30 minuten staan).

Ons eigen analyse model geeft voor de EUR/AUD een betrouwbaarheidspercentage van 87% voor een call optie met als einddatum vanavond om 20:00. De targetprijs is voor dat tijdstip 1.42000.

De Call optie op de EUR/AUD hebben we gekocht bij abcOptions. Onze strike rate is 1.41217, einddatum vanavond 20:00 (06/04/2017) en het rendement bij winst is 71%.

Koop EUR/AUD opties bij abcOptions


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Laat je mening horen of stel een vraag

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *