put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 06/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 6 juni:

  1. EUR/USD – put optie put – afloopdatum 09/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 90%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – put optie put – afloopdatum 09/06/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 90%

Chart-Tradingview-EURUSD-240-Call-Start06062017-End09062017De bovenstaande technische analyse van de EUR/USD heeft tntsunrise gisteren op Tradingview gepubliceerd (klik op de grafiek om de volledige analyse te lezen). Het mooie van de bovenstaande grafiek is, dat de EUR/USD koers een duidelijk schouder-hoofd-schouder patroon laat zien. De rechter schouder is vanmorgen voltooid en dit maakt de weg vrij voor een neerwaartse correctie. De 2 targetprijzen liggen volgens tntsunrise op 1.12013 en 1.11342, respectievelijk een daling van 0,4 en 1%. De verwachte looptijd heeft hij op einde van de week staan.

Wanneer wij de EUR/USD door onze analyse modellen halen, dan komt het resultaat (duidelijke daling van de koers) overeen met de bevinding van de Singaporees Jack Zhang (de echte naam van tntsunrise, bekijk ook eens zijn twitter account @JackSunrisejack). Ons analyse model geeft namelijk een zeer sterk Put signaal voor de EUR/USD. Met een betrouwbaarheidspercentage van 90% gaan wij er van uit dat de EUR/USD per het einde van de week (9 juni) lager zal noteren dan de huidige koers. Als targetprijs op 9 juni hebben wij een notering van de EUR/USD van 1.11600. Een daling van 0,7%, ten opzicht van de huidige prijs van 1.12494.

Chart-Tradingview-EURUSD-240-Call-Start06062017-End09062017-TAIn bovenstaande grafiek (op een interval van 4 uur) hebben we het schouder-hoofd-schouder patroon getekend en de geleidelijk afnemende MACD 4C indicator. Wanneer deze geleidelijk afneemt, dan is een daling zeer aannemelijk.

Dit handelssignaal, put op de EUR/USD met afloopdatum 9 juni om 20:00, hebben we omgezet in een binaire optie bij de beste Nederlandse broker abcOptions. De put is geregistreerd met een strike van 1.12485. Als de EUR/USD per de 9e juni inderdaad hoger noteert, dan maken we een winst van 80% met deze optie.

Koop je EUR/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *