put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 06/07/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 6 juli:

  1. DAX Future – call optie call – afloopdatum 31/07/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Handelssignaal 1:

DAX Future – call optie call – afloopdatum 31/07/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 86%

Chart-Tradingview-DAX FUTURE-D-Call-Start06072017-End31072017De Duitse beurs houden we altijd in het oog en nu is volgens ons het moment aan gebroken om een call positie in te nemen op de DAX Future. De beurs in Frankfurt is in de afgelopen 3 weken gedaald met bijna 4%. Naar onze mening geeft deze daling van de DAX Future veel ruimte voor een opwaartse correctie.

Onze modellen geven een zeer betrouwbaar call signaal voor de DAX Future. Met een betrouwbaarheidspercentage van 86% zal de DAX Future per het einde van de maand (31/07) hoger noteren. Onze target per 31 juli ligt op 12700. Ten opzichte van de huidige koers van 12436.333 is deze target een verwachte stijging van ruim 2%.

Dit call signaal op de DAX Future met als einddatum 31/07/2017 om 19:00 hebben we omgezet in een binaire optie bij abcOptions. De call optie is geregistreerd met een strike rate van 12442.833. Wanneer de DAX Future inderdaad hoger noteert per het einde van de maand, dan maken we een rendement van 75%.

Koop je DAX Future optie nu!

Meer handelssignalen per dag

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag van Tradebinaireoptie.nl bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal tot het einde van het jaar (31/12/2017) zijn exclusieve handelssignalen gaan onderbrengen bij abcOptions. In onze zoektocht naar een betrouwbare en stabiele Nederlandstalige partner zijn we uitgekomen bij abcOptions om onze signalen voor binaire opties en FOREX te coördineren. Zodoende komt het beste van twee werelden bij elkaar: Handelen op het beste Nederlandstalige handelsplatfrom met de betrouwbaarste Handelssignalen.

Om in aanmerking te komen van 2 tot 5 signalen per dag zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben €1.000 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen e-mail versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €1.000 en ontvang meerdere signalen per dag!

Dit bekent overigens niet dat wij stoppen met het publiceren van onze gratis handelssignalen op Tradebinaireopties.nl. Je kan hier iedere dag gewoon nog ons dagelijkse gratis binaire optie handelssignaal vinden.

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *