put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 07/04/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 28 april 2017:

  1. AUD/USD – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Handelssignaal 1:

AUD/USD – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-AUDUSD-D-Put-Start07042017-End28042017Vandaag hebben we ons binaire optie signaal gebaseerd op EXCAVO. Deze technisch analist van Tradingview heeft de afgelopen maanden al vaak goede ideeën aangeleverd. In de bovenstaande technische analyse van de AUD/USD laat hij op basis van een schouder-hoofd-schouder patroon de daling van de koers zien.

Wanneer wij de AUD/USD in ons analyse model stoppen krijgen we een zeer betrouwbaar handelssignaal. Met een betrouwbaarheidspercentage van 93% gaat het model ervan uit dat de koers van de AUD/USD per het einde van de maand (28/04/2017) lager zal staan dan de huidige koers van 0.75254. De target prijs per 28 april staat op 0.72200

De put optie op de AUD/USD hebben wij gekocht bij abcOptions. De aflooptijd is 28/04/2017 om 20:00 en de Strike staat op 0.75266. Als de prijs per die datum inderdaad lager staat dan de strike rate, dan schrijven wij een mooi rendement van 75% bij.

Koop AUD/USD opties bij abcOptions


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Laat je mening horen of stel een vraag

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *