put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 07/06/2017

Deze woensdag 7 juni hebben we de gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. EUR/GBP – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

EUR/GBP – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-EURGBP-240-Put-Start07062017-End30062017-TAVoor vandaag hebben we onze ogen gericht op de wisselkoers van de euro pond. De bovenstaande technische analyse van de EUR/GBP hebben wij gemaakt. In de grafiek is de technische indicator MACD 4C opgenomen en heeft 3 weken geleden (17 mei) zijn hoogtepunt bereikt, omdat de EUR/GBP in de voorgaande dagen sterk steeg, daling van de weken daarvoor. Een dergelijke beweging zorgt voor een sterke stijging van een bewegend gemiddelde indicator als de MACD. Echter de rekt lijkt er langzaam uit te gaan. De MACD neemt namelijk langzaamaan in kracht af en naar ons oordeel lijkt er een sterke daling aanstaande.

Onze modellen bevestigen deze te verwachten daling. Een sterk betrouwbaarheidspercentage van 88% wordt afgegeven voor een lagere koers van de EUR/GBP per het einde van de maand. De verwachte notering per 30 juni voor deze wisselkoers is 0.84500. Dit komt neer op een daling van 277 pip ten op zicht van de huidige koers van 0,87273, oftewel een daling van maar liefst ruim 3%.

Dit handelssignaal, put op de EUR/GBP met afloopdatum 30 juni om 19:00, hebben we omgezet in een put binaire optie bij abcOptions. De put is geregistreerd met een strike van 0.87278. Als de EUR/GBP per eind juni inderdaad hoger noteert, dan maken we een winst van 80% met deze optie.

Koop je EUR/GBP optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *