put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 08/05/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 8 mei:

  1. USD/JPY – put optie put – afloopdatum 19/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 94%

Handelssignaal 1:

USD/JPY – put optie put – afloopdatum 19/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 94%

Chart-Tradingview-USDJPY-D-Put-Start08052017-End19052017Afgelopen donderdag hebben we hetzelfde put handelssignaal afgegeven op de USD/JPY. Maar nu is het patroon nog duidelijker en is de verwachting nog sterker, dat de koers van de USD/JPY per 19 mei lager zal staan dan de huidige koers van 112.601.

Bovenstaande analyse van onze favoriete Tradingview analist EXCAVO geeft hetzelfde patroon weer als die van Wave-Trader afgelopen donderdag. Beide gaan ze uit van een daling van de dollar ten opzichte van de yen. De target is ook gelijk en ligt rond de 106.600.

Onze modellen wijzen op de middellange termijn ook op een fikse neerwaartse correct van de USD/JPY. Met een betrouwbaarheidspercentage van 94% gaan wij ervan uit dat de koers per 19/05 lager zal staan, dan de huidige koers.

Deze put binaire optie op de USD/JPY met als einddatum 19/05/2017 om 22:00 hebben we gekocht bij abcOptions. We hebben de put optie gekocht met een strike rate van 112.563. Bij een lagere koers per de 19e mei krijgen we een rendement van 71% op onze investering.

Let op: Gebruik de “Advanced optie” van abcOptions om een optie te kopen met een aflooptijd in het midden van de maand (of met een zelf vastgestelde einddatum), zoals bij dit handelssignaal met een einddatum per 19/05/2017

Koop USD/JPY opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *