put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 09/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 9 mei 2018:

  1. NASDAQ 100 Future – call optie call – afloopdatum 11/05/2018 om 19:00 – betrouwbaarheid 90%

Handelssignaal 1:

NASDAQ 100 Future – call optie call – afloopdatum 11/05/2018 om 19:00 – betrouwbaarheid 90%

Chart-Tradingview-NASDAQ-100-Future-2h-Start09052018-End11052018De Amerikaanse NASDAQ index, die wordt gedomineerd door de aandelen van grote technologie bedrijven, heeft veel opwaartse potentie. In de afgelopen dagen kwamen de frightful five (Amazon, Apple, Alphabet (Google), Facebook en Microsoft) al met zeer goede kwartaalcijfers naar buiten en, nog belangrijker, de vooruitzichten zijn ook zeer positief. Deze zwaargewichten in de NASDAQ zullen naar verwachting meer kapitaal naar zich toetrekken in de komende weken/maanden, maar ook op de korte termijn is er een stijging van de koers te verwachten. Kijken we namelijk op een tijdsinterval van 2 uur naar de koersontwikkeling van de NASDAQ dan wijzen de technische indicatoren op een verdere stijging.

Onze analyse modellen zien de koers van de NASDAQ 100 Future op de korte termijn stijgen. Met een betrouwbaarheidspercentage van 90% zal de NASDAQ aan het eind van de week (11/05) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 6910.000 – een verwachte stijging van bijna een procent (0,92%) van de huidige koers van 6846.750.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op de NASDAQ 100 Future bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 11 mei om 19:00 (GMT+2) en een strike rate van 6847.750. Wanneer de NASDAQ hoger staat per deze expiry, dan ontvangen we een rendement van 78% op onze investering.

Koop je NASDAQ 100 Future optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *