put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 09/02/2017

Voor 9 februari hebben de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

 1. EUR/USD – call optie call – afloopdatum 09/02/2017 om  21:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – call optie call – afloopdatum 09/02/2017 om  21:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-EURUSD-Call-Start09022017-End09022017In de handelssignalen van gisteren hebben we gewezen op de stijgende wisselkoers van de GBP/USD. Ook vandaag hebben we een handelssignaal voor de USD wisselkoers, de EUR/USD. Het is niet zozeer dat de cijfers van de eurozone en het Verenigd Koninkrijk nu zo denderend zijn, maar het lijkt erop dat veel dollar-handelaren hun winsten van de afgelopen weken pakken en wat leidt tot een drukkend effect op de USD.

De bovenstaande technische analyse van SignalSwiss wijst op een stijging van de EUR/USD. Zij komen op een koop advies op basis van het zogenaamde omgekeerde schouder-hoofd-schouder patroon. Wij hebben de EUR/USD ook op de korte termijn geanalyseerd en krijgen een heel betrouwbaarheidspercentage van 89% bij een invoer van een hogere EUR/USD per het einde van de dag (21:00 op 9 februari). Ons model gaat per die tijd uit van een target prijs van 1.07300.

Wij hebben zojuist een investering gedaan met het beste binaire optieplatform abcOptions. Voor de binaire call optie op de EUR/USD met als strike rate 1.06962 en als expiratietijd 21:00 op 9 februari, kunnen wij hopelijk 80% rendement bijschrijven aan het einde van de dag.

Start bij abcOptions en ontvang 200% extra als welkomstbonus

Meer informatie:

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina. Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

2 thoughts to “Handelssignalen 09/02/2017”

 1. Ik heb vandaag een account bij ABC options gemaakt hoofdzakelijk door de gratis handelsignalen voor lange termijn van tradebinaireopties.nl en ben echt voortreffelijk geholpen door de Hollandstalige klantenservice van ABCoptions.
  Henk.

  1. Beste Henk,

   Dat is fijn om te horen, dat u tevreden bent.

   Veel succes met het handelen bij abcOptions en hopelijk met behulp van onze handelssignalen voor binaire opties :)

   Met vriendelijke groet,

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *