put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 09/05/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van dinsdag 9 mei:

  1. GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 12/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%
  2. USD/CAD – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 85%

Handelssignaal 1:

GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 12/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 87%

Chart-Tradingview-GBPJPY-D-Put-Start09052017-End12052017Tradewonk heeft bovenstaande technische analyse gemaakt van de GBP/JPY. In de grafiek zijn blauwe balken te zien. De balk aan de onderkant geeft het demand of vraag niveau aan. Wanneer de koers zich in de demand zone bevindt, dan neemt de kans op een stijging toe. Aan de bovenkant van de grafiek bevinden zich de balken die de  supply zone aangeven. Wanneer de koers zich hier bevindt, dan neemt de kans op een daling juist toe. Volgens de beursanalist Tradewonk is de GBP/JPY koers nu aangekomen in die supply zone (aanbod zone) en wijst hij daarom op een daling van de GBP/JPY koers. Nu is de analyse van Tradewonk, op de onderstaande tips, zeer mager in uitleg en daarom hebben wij onze eigen technische analyse van de GBP/JPY uitgevoerd. 

Tradewonk’s stuff to remember:
— First look for significant move, then follow it to its origins where you might find a suitable level to evaluate further
— Make sure the initial move is significant on the same timeframe as the one you use for viewing your candidate level most clearly
— Check the distance that price traveled before the trend ended, longer distances mean larger initial imbalances and improved probabilities in the future
— The strong initial move can contain a few small retracements but not so many that make this move slow and weak
— Avoid opposing levels on the same and immediately higher timeframes, prefer to have a clear road ahead for your trade to run
— Make sure your level is placed correctly (low for Demand, high for Supply) in relation to the big picture’s important tops and bottoms
— Trading the first return of price to a valid “fresh” level carries the highest probabilities due to the larger imbalance
— A valid level is considered “fresh” if price has not returned to it since its creation. It has nothing to do with how old the level is

Source: https://www.tradingview.com/chart/GBPJPY/60jzbIeV-GBPJPY/

In de onderstaande technische analyse is de zien dat de koers van de GBP/JPY zijn piek heeft bereikt. De RSI en RSI Stoch noteren zeer hoge waardes en de MACD 4C laat een lichte dalende trend zien. Wat aangeeft dat de rek eruit is en de prijs van de JPY voor 1 GBP zeer waarschijnlijk gaat dalen.

Chart-Tradingview-GBPJPY-240-Put-Start09052017-End31052017-2Onze modellen geven een zeer sterke daling aan voor de komende dagen. Per het einde van de week (12/05) staat de koers van de GBP/JPY met een betrouwbaarheidspercentage van 87% lager dan de huidige koers van 147.051. De target koers per die expiry date is 144.800. Een verwachte daling van 1,5 procent!

Dit handelssignaal – put op de GBP/JPY met afloopdatum 12/05/2017 om 20:00 – hebben we omgezet in een binaire optie bij abcOptions met een strike rate van 147.072. Als de GBP/JPY vrijdag om 20:00 lager staat, dan kunnen wij 80% winst bijschrijven.

Koop GBP/JPY opties bij abcOptions

Handelssignaal 2:

USD/CAD – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 85%

Chart-Tradingview-USDCAD-D-Put-Start09052017-End31052017Vandaag hebben we de bovenstaande technische analyse (TA) van de USD/CAD van Wave-Trader opgenomen. Hij plaatste dit handelsidee drie dagen geleden. Ook toen vonden wij het een interessant idee, alleen waren wij er toen nog niet zeker van dat de koers van de Amerikaanse dollar ten opzichte van de Australische zou gaan dalen. Nu verwachten wij deze daling van de USD/CAD ook.

De Tradingview analist wijst in zijn analyse op de stijgende bandbreedte waarbinnen de USD/CAD zich momenteel beweegt. Deze bandbreedte ligt momenteel tussen de waardes 1.37700 (bovengrens) en 1.32200 (ondergrens). De bovengrens is zojuist geraakt en zijn verwachting is daarom ook dat de koers de komende weken zal bewegen naar die ondergrens van 1.32200. Dit bekent een daling van ruim 3% in vergelijking tot de huidige USD/CAD koers van 1.36855.

In de onderstaande TA van de USD/CAD van onze hand, gebaseerd op een dagelijkse interval (D), maken we gebruik van een aantal technische indicatoren, zoals de RSI, RSI Stoch en MACD 4D. Uit deze technische analyse zien wij ook een verwachte daling van dit valutapaar.

Chart-Tradingview-USDCAD-D-Put-Start09052017-End31052017-2

Uit onze modellen komt bij een afloopdatum per het einde van de maand voor de USD/CAD een zee betrouwbaarheid put handelssignaal uit. Voor dit handelssignaal geldt een betrouwbaarheidspercentage van 85%.

De put binaire optie op de USD/CAD met als einddatum 31 mei om 20:00 hebben wij geplaatst op het handelsplatform van abcOptions. Onze put optie is geregistreerd met een strike rate van 1.36872 en ontvangen 75% rendement wanneer de koers lager noteert per het einde van de maand.

Koop USD/CAD opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *