put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 10/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 10 mei 2018:

  1. Crude – call optie call – afloopdatum 10/05/2018 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Handelssignaal 1:

Crude – call optie call – afloopdatum 10/05/2018 om 22:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-Crude-2h-Start10052018-End10052018De olie prijs van de WTI Crude Oil bevindt zich al sinds begin van deze maand in een stijgende driehoek. Momenteel bevindt de koers zich in de punt van de driehoek en kan slechts nog een klein beetje door stijgen. Op de korte termijn verwachten we daarom een voortzetting van de stijging. De target staat bij ons op 72.25 dollar voor een vat Crude. Deze prijs zal waarschijnlijk per het einde van de dag bereikt worden. Op de middellange termijn (week tot een maand) zijn de vooruitzichten een stuk onduidelijker. Dit heeft te maken met het feit dat de technische indicatoren op een grotere tijdsinterval geen eenduidig beeld laten zien. Echter wanneer we terugkijken in de historie, dan is een prijscorrectie op de middellange termijn te verwachten naar waardes van ongeveer 66-67 USD per vat. Voor nu een korte termijn call optie op Crude.

Onze analyse modellen zien op de korte termijn ook nog ruimte voor de olieprijs om door te stijgen. Met een betrouwbaarheidspercentage van 84% zal Crude aan het eind van de dag (10/05 om 22:00) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 72.100 – een verwachte stijging van driekwart procent (0,76%) van de huidige koers van 71.555.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op Crude bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 10 mei om 22:00 (GMT+2) en een strike rate van 71.605. Wanneer de olieprijs aan het eind van de dag een hogere waarde noteert, dan ontvangen we een rendement van 76% op onze investering.

Koop je Crude optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *