put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 10/03/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 10 maart:

  1. EUR/JPY – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

EUR/JPY – put optie put – afloopdatum 28/04/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-EURJPY-Put-Start10032017-End28042017Bovenstaande technische analyse van Alexander_Nikitin van de EUR/JPY laat de voltooiing van een bat pattern zien. Na de D is de verwachting dat de koers zal gaan dalen. Wanneer echter verder teruggegaan wordt in de grafiek dan is er nog wel ruimte voor de EUR/JPY om de komende dagen te gaan stijgen. Tot het einde van volgende week zou je kunnen kiezen voor call op de EUR/JPY.

Mede door deze onzekerheid op de korte termijn hebben we de EUR/JPY op de langere termijn geanalyseerd en daar kwam het volgende uit: Wanneer er een put optie op de EUR/JPY wordt gekocht met als afloopdatum 28/04/2017, dan is het betrouwbaarheidspercentage het hoogst, namelijk 89%.

Wij hebben daarom een put binaire optie gekocht op de EUR/JPY met een looptijd tot 28 april bij abcOptions. Wanneer per deze datum de koers lager is dan onze strike rate van 122.406, dan zullen we een 75% rendement ontvangen.


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:
100% extra handelsvolume 728x90


Eerst handelssignalen uitproberen?

Al onze handelssignalen kan je ook eerst testen met een oefen of demo account. abcOptions biedt startende handelaren de mogelijkheid om hun platform te leren kennen met een gratis en vrijblijvende demo handelsrekening.

Open een demo

Meer informatie:

Wil je ook koersen van assets analyseren? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Om namelijk goede technische analyses te maken, die echt winst opleveren, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten.

Wil je meer weten van hoe onze handelssignalen gemaakt zijn? Bekijk dan de handelssignalen pagina.

Tot slot horen we graag wat jij belangrijk vindt. Wil je bijvoorbeeld weten hoe wij denken over de prijsontwikkeling van een bepaalde wisselkoers, aandeel, index of grondstof? Aarzel dan niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *