put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 10/05/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 10 mei:

  1. AUD/USD – call optie call – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

AUD/USD – call optie call – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-AUDUSD-D-Call-Start10052017-End31052017Onze favoriete Tradingview analist EXCAVO is in de koersontwikkeling van de AUD/USD gedoken en heeft bovenstaande technische analyse gemaakt. Op basis van de RSI en zijn steunniveau gaat hij ervan uit dat de koers van de Australische dollar t.o.v. de Amerikaanse op een dieptepunt is beland en vanaf nu weer zal gaan stijgen richting de 0.77000.

Wanneer wij de AUD/USD analyseren met onze modellen, dan is de korte termijn beweging zeer onduidelijk, maar de lange termijn periode geeft een sterk Call signaal aan. Met een betrouwbaarheidspercentage van 89% gaan wij ervan uit, dat de AUD/USD per het einde van de maand (31/05) hoger zal noteren. Voor deze periode is de verwachte stijging van dit valutapaar ruim 3%, bij de target van 0.76000 tegen een huidige koers van 0.73542

De call optie op de AUD/USD met afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 hebben we geplaatst bij abcOptions met een strike rate van 0,73687. Als de AUD/USD aan het einde van de maand inderdaad hoger noteert, dan kunnen wij 75% winst bijschrijven.

Koop AUD/USD opties bij abcOptions

Vorige maand hadden wij ook een call handelssignaal op de AUD/USD gepubliceerd. Deze call optie is momenteel nog steeds actief, loopt ook tot het einde van de maand. Het grote verschil met de huidige trade is dat we toen op een strike rate zijn ingestapt van 0.74798. Als onze modellen kloppen en de target van 0.76000 gehaald wordt, dan zullen we ook deze trade nog winnend afsluiten.

Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *