put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 11/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 11 mei 2018:

  1. EUR/JPY – call optie call – afloopdatum 31/05/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

EUR/JPY – call optie call – afloopdatum 31/05/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-EURJPY-D-Start11052018-End31052018De EUR/JPY heeft de afgelopen maanden verschillende keren het steunniveau getest. Deze week vond de EUR/JPY de weg weer omhoog vanaf het steunniveau, dat rond de 129.500 ligt. De verwachting is dat de koers de komende weken zal stijgen tot het weerstandsniveau dat ronde een waarde van 133.000 ligt. Naast de steun- en weerstandsniveaus geven de technische indicatoren ook een positief signaal af voor een verwachte stijging van de koers.

Onze analyse modellen gaan ook uit van een stijging van de EUR/JPY op de middellange/lange termijn. Het betrouwbaarheidspercentage voor een hogere koers van de euro/yen per het einde van de maand (31/05) staat op 88%. De targetprijs staat op 133.100 – een stijging van ruim 2 procent (2,14%) van de huidige koers van 130.308.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op de EUR/JPY bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 31 mei om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 130.286. Wanneer er per het einde van de maand meer Japanse yen voor 1 euro wordt gegeven, dan ontvangen we een rendement van 75% op onze investering.

Koop je EUR/JPY optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *