put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 11/05/2017

Voor donderdag 11 mei hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

GBP/JPY – put optie put – afloopdatum 31/05/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-GBPJPY-240-Put-Start11052017-End31052017De bovenstaande technische analyse (TA) van de GBP/JPY op 240 min (4 uur) interval van Technician wijst net als eerdere handelssignalen op een daling. De stijging die zich de afgelopen weken heeft voorgedaan in combinatie met de afnemende RSI waarden, laat hem concluderen dat de koers van de GBP/JPY zijn piek heeft bereikt en in de komende dagen een flink neerwaartse correctie zal laten zien. 

De Technician is niet de enige beursanalist die een daling verwacht van de GBP/JPY. De onderstaande TA van de GBP/JPY is van de hand van Wave-Trader. Deze analyse is gebaseerd op een tijdsinterval van een dag (D) en geeft daarmee een nog completer beeld van de koersontwikkeling van de pond/yen. Wave-Trader verwacht dan ook dat er een zelfde soort daling aan zit te komen zoals zich die half december heeft voorgedaan.

Chart-Tradingview-GBPJPY-D-Put-Start11052017-End31052017Onze modellen zijn nu ook zeer uitgesproken. De kans dat de koers van de GBP/JPY per het einde van de maand (31/05) lager zal staan is maar liefst 92%. De targetprijs is gezet op 142.300. Ten opzicht van de huidige prijs á 147.415 betekent dit een daling van 3,5%!

Ons vertrouwen in deze trade heeft ons doen besluiten om een grote positie in te nemen. Wij hebben onze put optie op de GBP/JPY met een afloopdatum per 31/05/2017 om 20:00 gekocht bij abcOptions. Wanneer de GBP/JPY aan het einde van de maand lager staat dan onze strike van 147.470, dan maken we 80% rendement op onze investering.

Koop GBP/JPY opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *