put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 12/04/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 12 april 2018:

  1. USD/CAD – call optie call- afloopdatum 30/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

USD/CAD – call optie call- afloopdatum 30/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-USDCAD-4h-Start12042018-End30042018Deze morgen zagen we het bovenstaande handelsidee van tntsunrise op Tradingview voor een call op de USD/CAD. Het trok onze aandacht omdat de analyse in onze ogen klopt, alleen de trade te vroeg was gestart. De reden hiervoor ligt in het feit dat de technische analyse is uitgevoerd op basis van een tijdsinterval van 4 uur. Ga je de Amerikaanse dollar/Canadese dollar op een grotere tijdsinterval analyseren (1 dag), dan klopt de analyse. De technische indicatoren wijzen dan allemaal op een stijging, zie onderstaande technische analyse.

Chart-Tradingview-USDCAD-D-Start12042018-End30042018De technische indicatoren MACD 4C, RSI en Stoch RSI geven alle drie als signaal een call af. Wanneer we naar de koersontwikkeling kijken in de grafiek, dan is te zien dat de USD/CAD momenteel rond een steunniveau van 1.26000 noteert. Er is een tweede steunniveau dat rond de 1.23500 ligt, maar wij verwachten nu nog niet de terugtrekking tot dit niveau, mede door de overtuigende call signalen van de indicatoren. Onze verwachting is daarom ook dat de koers een opwaartse correctie zal laten zien in de komende dagen. Onze target ligt per het einde van de maand rond het weerstandsniveau van 1.29600.

Onze analyse modellen gaan uit van een stijging van de USD/CAD op de middellange/lange termijn. Met een betrouwbaarheidspercentage van 89% zal de USD/CAD aan het eind van de maand (30 april om 20:00) een hogere  waarde hebben. De targetprijs staat op 1.28900 – dit is een een verwachte stijging van ruim twee procent (2,31%) van de huidige koers van 1.25990.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op USD/CAD bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 30 april om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 1.26046. Wanneer per deze expiratiedatum een meer Canadese dollars voor 1 Amerikaanse dollar wordt verkregen, dan ontvangen we een rendement van 75% op onze investering.

Koop je USD/CAD optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *