put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 12/04/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 12 april 2017:

  1. Crude Oil – call optie call – afloopdatum 28/04/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 90%

De komende 2 weken zullen wij slechts beperkt bereikbaar zijn, dus als u vragen heeft over ons investeringsfonds, de handelssignalen of andere zaken aangaande het verhandelen van binaire opties, dan moet u rekening houden met een verlaat antwoord. Vanaf 24 april zullen we helemaal up-and-running zijn en zullen we u vertellen hoe we meerdere handelssignalen per dag zullen gaan verzorgen.

Veel succes met handelen en hou Tradingview.com in de gaten voor interessante handelsideeën,

Tradebinaireopties.nl

Handelssignaal 1:

Crude Oil – call optie call – afloopdatum 28/04/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 90%

Chart-Tradingview-CrudeOil-60-Call-Start12042017-End28042017De bovenstaande technische analyse van CRUDE OIL (olie) van Shizaru wijst voor de korte termijn op een daling van de olie. Hij en vele andere technisch analisten met hem voorzien voor de komende dagen een neerwaartse correctie van de olieprijs, zie de lange lijst van Short (Put) adviezen op Tradingview voor Crude OIL (WTI). Een van de redenen van de daling is een correct op de olieprijsstijging die vanaf 27 maart was ingezet.

Echter spelen geopolitieke zaken momenteel ook een grote rol in een verdere prijsstijging van een vat olie. De lange termijn observator van de energiemarkt, Cyril Widdershoven, die op oilprice.com publiceert, schreef gisteren een interessant artikel met de suggestie dat de kans op een verdere stijging zeer waarschijnlijk is. De reden voor een verdere stijging zit hem namelijk in de zogenaamde political risk premium (een extra kostenpost op de olieprijs voor politieke onzekerheid). Door de recente Amerikaanse vergeldingsactie voor de chemische aanval van Syrië is deze risk premium stijgende.

Wat betreft de lange termijn visie op de olieprijs zijn wij het eens dat de koers nog flink verder kan gaan stijgen. Op de korte termijn is er veel onzekerheid. Wanneer wij Crude in onze modellen analyseren, dan krijgen we daar een zeer sterk call handelssignaal uit bij een einddatum per het einde van de maand. Het betrouwbaarheidspercentage is namelijk 90% voor een call binaire optie op Crude met als einddatum 28 april. Het target niveau per die einddatum komt uit op 56,3500. Dit betekent een verwachte stijging van ruim 5 procent in de komende twee weken!

Wij hebben de call binaire optie op CRUDE gekocht bij abcOptions met als einddatum 28/04/2017 om 19:00 en als strike rate 53.655. Als de prijs per de afloopdatum inderdaad hoger staat dan 53.655, dan ontvang je een rendement van 76%.

Koop CRUDE opties bij abcOptions


Advertentie voor nieuwe en bestaande klanten van abcOptions:

abcOptions bonus tot 200% extra handelsvolume - klik hier

*Handelsvoorwaarden van deze actie is, dat het bonusbedrag 25 keer in volume verhandeld moet worden voordat winsten opgenomen kunnen worden en dat het bonusbedrag zelf niet opneembaar is. Het is daarom uitermate geschikt om hoge volumes te behalen en daarmee meer winst te genereren.


Handelssignalen uitproberen met een demo account?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Wil je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees er dan alles over op de handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *