put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 12/05/2017

Voor vrijdag 12 mei hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen voor je:

  1. GOLD – call optie call – afloopdatum 31/05/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 91%

Handelssignaal 1:

GOLD – call optie call – afloopdatum 31/05/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 91%

Chart-Tradingview-GOLD-D-Call-Start12052017-End31052017De beursanalist chartwatchers heeft een formidabele analyse gemaakt van de goudprijsontwikkeling op basis van technische én fundamentele gegevens. In het kort komt komt zijn analyse erop neer, dat chartwatchers de Amerikaanse president Trump roemt om zijn daadkracht en die in relatie brengt tot de prijsontwikkeling van goud. Nadat Donald J. Trump de FBI directeur James Comey had ontslagen, ontstond er in de media negatieve publiciteit en dit heeft geleid tot onrust op de financiële markten en leidde tot de recente stijging van de goudprijs. Naast deze fundamentele analyse koppelt chartwatchers er ook een technische analyse aan vast. Zo zijn de MACD en RSI dichtbij een omslagpunt naar boven. De volledige  (Engelstalige) analyse van GOLD kan je lezen door op de bovenstaande grafiek/handelsidee te klikken.

Onze analysemodellen wijzen ook op een stijging van de goudprijs op de middellange termijn. Met een betrouwbaarheidspercentage van 91% gaan wij ervan uit dat goud per het eind  mei (31/05) hoger zal staan dan de huidige prijs van rond de 1230.00. Onze geeft een targetprijs van 1264.00 – een stijging van ruim 2% in de komende twee weken!

Wij hebben een aanzienlijke positie ingenomen op GOLD. Wij hebben onze call binaire optie op goud met als einddatum 31 mei om 19:00 en een strike rate van 1228.85 gekocht bij abcOptions. Bij winst van deze call optie verdienen we rendement van 76% op onze investering.

Koop GOLD opties bij abcOptions

Handelssignalen uitproberen?

Wil je de handelssignalen eerst uitproberen met een oefen of demo account voordat je je eigen geld investeert, kies dan voor abcOptions. Startende binaire optie handelaren kunnen bij hen het platform leren kennen met een gratis demo handelsrekening. Dus geen storting vereist om eerst te kunnen handelen.

Open een demo

5 handelssignalen per dag

Wil je meer handelssignalen per dag ontvangen voor binaire opties, CFD’s en FOREX? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Laat hiervoor een bericht achter in op de contact pagina.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *