put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 12/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 12 juni:

  1. NZD/USD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

NZD/USD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-NZDUSD-D-Put-Start12062017-End30062017De technisch analist Wave-Trader heeft bovenstaande technische analyse gemaakt voor de Nieuw-Zeelandse dollar ten opzicht van de Amerikaanse dollar. Hij verwacht dat de koers van de NZD/USD de komende paar dagen wellicht nog iets stijgt. Maar op de lange termijn is een flinke neerwaartse correctie zeer waarschijnlijk. De Wave-Trader gaat uit van een daling tot 0.68000 per het einde van de volgende maand (31 juli).

Wij hebben de NZD/USD ook al langer op het oog, aangezien de MACD indicator op dagbasis naar een hoogtepunt toe aan het werken was. Dat hoogtepunt is volgens onze mening nu aangebroken en wij gaan dan ook uit van een flinke daling van deze wisselkoers. In de onderstaande technische analyse hebben we de NZD/USD geanalyseerd met de MACD 4C (12,16) en een blauwe trendlijn getekend op zowel de technische indicator als de grafiek. Hieraan kan je zien hoe de verwachte prijsontwikkeling, volgens ons, zich zal op bewegen.

Chart-Tradingview-NZDUSD-D-Put-Start12062017-End30062017-TAOnze analyse modellen wijzen ook op een daling van de NZD/USD. De modellen geven met een betrouwbaarheidspercentage van 89% een put signaal met als einddatum 30 juni. De target waarde per die einddatum is 0.70000. Dit is een verwachte daling van bijna 3% ten opzicht van de huidige NZD/USD koers van 0.71898.

We hebben de put binaire optie op de NZD/USD met als expiry datum 30/06/2017 om 19:00 bij abcOptions gekocht. Deze put is geregistreerd met een strike rate van 0.71876. Wanneer per het einde van de maand de Nieuw-Zeelandse dollar t.o.v de Amerikaanse dollar een lager waarde noteert dan deze strike, dan maken we 75% rendement op onze investering.

Koop je NZD/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *