put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 12/07/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 12 juli:

  1. USD/CAD – call optie call – afloopdatum 14/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Handelssignaal 1:

USD/CAD – call optie call – afloopdatum 14/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-USDCAD-60-Long-Start12072017-End14072017In de bovenstaande technische analyse van FxCanli is een klassiek impuls golf patroon te zien van de USD/CAD. Er zijn al 2 golven voltooit in de afgelopen week. Nu is volgens FxCanli het moment aangebroken dat de 3e golf naar zijn toppunt zal bewegen in de komende paar dagen. Wij het in grote mate eens met deze analyse. Echter is de langere termijn van ons ook van belang. De analyse van FxCanli is gebaseerd op een tijdsinterval van 60 minuten, wanneer we nu naar een grotere tijdsinterval gaan kijken, dan wordt helemaal duidelijk dat een stijging van de USD/CAD op handen is (zie de onderstaande analyse op basis van 4 uur).

Chart-Tradingview-USDCAD-240-Long-Start12072017-End31072017Uit deze analyse wordt duidelijker dat de rek uit de daling is. Vanaf begin mei tot vandaag is de USD/CAD koers flink gedaald. Zo noteerde de USD/CAD op het hoogtepunt 1.37903 en noteert het momenteel rond de 1.29182 – Een daling van ruim 6 procent in slechts 3 dagen. Daar lijkt nu een einde aan te zijn gekomen. De MACD 4C indicator maakt dit inzichtelijk. Het dieptepunt van deze indicator werd vorige maand bereikt en sinds die tijd is de koers langzaamaan minder hard gedaald. Onze verwachting is, zeker ook de langere termijn in ogenschouw te nemen, dat de USD/CAD vanaf nu zal gaan stijgen.

Onze eigen analyse modellen bevestigen de stijging van de USD/CAD tegen het einde van de week (14/07) met een zeer hoog betrouwbaarheidspercentage van 93%. De targetprijs voor dit call (of long) handelssignaal ligt op 1.31500. Een verwachte stijging van 1,8 procent ten opzicht van de huidige koers van 1.29182.

Dit call signaal op de USD/CAD met als einddatum 14/07/2017 om 20:00 hebben we omgezet in een call binaire optie bij abcOptions. De call optie is geregistreerd met een strike rate van 1.29110. Wanneer de USD/CAD per het einde van deze week hoger noteert dan deze strike, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je USD/CAD optie nu!

Meer handelssignalen per dag

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag van Tradebinaireoptie.nl bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal tot het einde van het jaar (31/12/2017) zijn exclusieve handelssignalen gaan onderbrengen bij abcOptions. In onze zoektocht naar een betrouwbare en stabiele Nederlandstalige partner zijn we uitgekomen bij abcOptions om onze signalen voor binaire opties en FOREX te coördineren. Zodoende komt het beste van twee werelden bij elkaar: Handelen op het beste Nederlandstalige handelsplatfrom met de betrouwbaarste Handelssignalen.

Om in aanmerking te komen van 2 tot 5 signalen per dag zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben €1.000 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen e-mail versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €1.000 en ontvang meerdere signalen per dag!

Dit bekent overigens niet dat wij stoppen met het publiceren van onze gratis handelssignalen op Tradebinaireopties.nl. Je kan hier iedere dag gewoon nog ons dagelijkse gratis binaire optie handelssignaal vinden.

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *