put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 13/04/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van vrijdag 13 april 2018:

  1. EUR/USD – call optie call- afloopdatum 30/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 91%

Handelssignaal 1:

EUR/USD – call optie call- afloopdatum 30/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 91%

Chart-Tradingview-EURUSD-D-Start13042018-End30042018De EUR/USD koers beweegt zich al sinds het aantreden van Donald Trump als president van de Verenigde Staten binnen een oplopende bandbreedte. Onze verwachting is dat de EUR/USD de komende twee weken door zal stijgen binnen deze bandbreedte zal blijven. De technische indicatoren, bij een tijdsinterval van 1 dag, ondersteunen een verdere stijging. Per het einde van de maand zien we de EUR/USD een koers noteren van 1.24500.

Onze analyse modellen voorzien ook een verdere stijging van de EUR/USD op de middellange/lange termijn. Met een betrouwbaarheidspercentage van 91% zal de EUR/USD aan het eind van de maand (30 april om 20:00) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 1.24650 – dit is een een verwachte stijging van ruim één procent (1,09%) van de huidige koers van 1.23312.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op EUR/USD bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 30 april om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 1.23366. Wanneer per deze expiratiedatum een meer dollars voor 1 euro wordt verkregen, dan ontvangen we een rendement van 75% op onze investering.

Koop je EUR/USD optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *