put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 13/02/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van maandag 13 februari:

  1. Crude – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

Handelssignaal 1:

Crude – put optie put – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-Crude-Put-Start13022017-End28022017Bovenstaande technische analyse (klik op de grafiek om de gehele analyse te zien) van de top optiehandelaar anilmangal geeft een goed inzicht waarom wij verwachten dat de olieprijs de komende dagen zal gaan dalen. De technische analyse van anilmangal laat namelijk zien dat de technische indicator MACD 4C een dalend patroon laat zien. Een zelfde neerwaartse bijstelling is te zien vanaf juni, toen de prijs van een vat Crude olie rond de 50 USD lag en vervolgens weer wegzakte tot 39.58 USD (een daling van meer dan 20%).

Wij hebben de prijsontwikkeling van Crude ook geanalyseerd en komen uit op een zeer betrouwbaar cijfer van 89%, dat de olieprijs per het einde van de maand lager zal staan dan nu. Op basis van dit handelssignaal, hebben wij bij abcOptions een put optie gekocht op Crude met als einddatum 28 februari (om 19:00). Wanneer de olieprijs daadwerkelijk lager staat per de 28e februari, dan kunnen wij een rendement van 76% op onze handelsaccount bijschrijven.

Handel winstgevend bij abcOptions met onze handelssignalen

Meer informatie:

Ben je nog niet zeker van het mogelijke rendement van onze handelssignalen? probeer dan eerst te handelen met een gratis demo account.

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina.

Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

Tot slot kan je ons altijd benaderen door een bericht in de reacties achter te laten. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *