put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 13/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van dinsdag 13 juni:

  1. CRUDE OIL – call optie call – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

CRUDE OIL – call optie call – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 92%

Chart-Tradingview-CRUDE-D-Call-Start13062017-End30062017-TAVandaag hebben we olie (Crude Oil WTI) op het oog, naar aanleiding van de bovenstaande technische analyse (TA) van DLavrov. De afgelopen weken hebben we ons niet begeven op het veld van olie, omdat er zeer veel onzekerheid was rond olievoorraden en de oliebeperkingen van de OPEC. Echter we zijn nu net als DLavrov van mening dat de olieprijs de komende weken zal gaan stijgen. In de TA is de rode lijn te zien wat als bovengrens geldt. Wanneer we de prijsontwikkeling doortrekken, dan komt de targetprijs uit op 50 USD per het einde van de maand.

Onze modellen komen op een iets lagere target prijs. De analyse van CRUDE geeft namelijk een target van 48 USD per een einddatum per 30 juni. Dit houdt in dat de koers een stijging van 4% (ten opzicht van de huidige CRUDE prijs van 46.206 USD) zou maken in de komende twee weken. Voor dit call signaal geldt een betrouwbaarheidspercentage van 92%.

 

We zijn flink ingestapt op dit call handelssignaal bij abcOptions. De call binaire optie op CRUDE is geregistreerd met de einddatum 30/06/2017 en de strike rate 46.293 USD. Als de olieprijs hoger staat dan deze strike rate per het einde van de maand, dan wordt er 76% rendement op onze investering bijgeschreven.

Koop je CRUDE optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *