put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 13/07/2017

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 13 juli:

  1. EUR/JPY – put optie put – afloopdatum 31/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

Handelssignaal 1:

EUR/JPY – put optie put – afloopdatum 31/07/2017 om 20:00 – betrouwbaarheid 92%

 

Chart-Tradingview-EURJPY-D-Short-Start13072017-End31072017De bovenstaande technische analyse is afkomstig van Tradingview-analist tntsunrise, die hierin een put/short idee laat zien voor de EUR/JPY. In de grafiek maakt hij duidelijk dat de EUR/JPY een Bearish ABCD patroon is voltooid en daarom verwacht dat de koers flink kan gaan dalen. Zijn 1e TP (Take Profit) ligt op 122.530 en de 2e TP op  117.442. Dit zijn targetprijzen die respectievelijk 4,6% en 8,6% lager liggen dan de huidige EUR/JPY koers van 128.539. Dat deze waardes worden behaald op de korte termijn lijken ons onwaarschijnlijk, maar het is mogelijk.

Onze analyse modellen zijn het eens met de constatering dat de EUR/JPY momenteel te hoog is geprijsd. Echter de looptijd van het gegeven handelssignaal is bij ons een stuk korter, dan die van tntsunrise. De looptijd staat namelijk op het einde van de maand (31/07), waar tntsunrise uitgaat van het einde van de volgende maand. Het betrouwbaarheidspercentage voor een lagere EUR/JPY notering per het einde van de maand is zeer goed en staat op 92%. De targetprijs per die expiry date staat daarbij op 125.500 – Een verwachte daling van 2,3%!

Wij hebben dit put signaal op de EUR/JPY met als einddatum 31/07/2017 om 20:00 omgezet in een put binaire optie bij de best geteste broker. We hebben de put geregistreerd met een strike rate van 128.686. Bij winst van deze optie ontvangen we een rendement van 75% op onze investering.

Koop je EUR/JPY optie nu!

Meer handelssignalen per dag

Vanaf nu is het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag van Tradebinaireoptie.nl bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal tot het einde van het jaar (31/12/2017) zijn exclusieve handelssignalen gaan onderbrengen bij abcOptions. In onze zoektocht naar een betrouwbare en stabiele Nederlandstalige partner zijn we uitgekomen bij abcOptions om onze signalen voor binaire opties en FOREX te coördineren. Zodoende komt het beste van twee werelden bij elkaar: Handelen op het beste Nederlandstalige handelsplatfrom met de betrouwbaarste Handelssignalen.

Om in aanmerking te komen van 2 tot 5 signalen per dag zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben €1.000 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen e-mail versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €1.000 en ontvang meerdere signalen per dag!

Dit bekent overigens niet dat wij stoppen met het publiceren van onze gratis handelssignalen op Tradebinaireopties.nl. Je kan hier iedere dag gewoon nog ons dagelijkse gratis binaire optie handelssignaal vinden.

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *