put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 15/02/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 15 februari:

  1. GBP/USD – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 84%
  2. Gold – put optie put – afloopdatum 17/02/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 81%

Handelssignaal 1:

GBP/USD – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 84%

Chart-Tradingview-GBPUSD-Call-Start15022017-End28022017Bovenstaande analyse van anilmangal geeft een goed beeld van de richting waar de GBP/USD naartoe beweegt. Hij gaat uit van een stijging van dit valutapaar. De meest voorname reden ziet hij ook in de MACD 4C indicator. Deze technische indicator lijkt namelijk op een dieptepunt te zijn aangekomen en nu een correctie naar boven lijkt te gaan maken. Wanneer we de technische indicatoren van Investing.com van de GBP/USD bekijken, dan staat er voor de 5hours en Day interval een (Strong) Sell (of Put) signaal. De analyse van anilmangal is daarmee, dan ook anders en wij raden iedereen dan ook aan om zijn interpretatie van dit signaal te lezen (klik op de grafiek voor de volledige analyse).

Wanneer wij de analyse met onze indicatoren uitvoeren krijgen wij ook een Call handelssignaal voor de GBP/USD. De GBP/USD kan volgens onze raming stijgen tot een target prijs van 1.30000 op 28 februari. De marge met de huidige koers van 1.24604 is aanzienlijk. Het betrouwbaarheidspercentage is een goede 84%, dat de prijs van de GBP/USD per 28 februari hoger zal staan dan nu.

Wij hebben een call binaire optie op de GBP/USD (op basis van dit handelssignaal) geplaatst bij ons favoriete binaire optie platform abcOptions. Bij winst ontvangen we een rendement van 75%.

Handelssignaal 2:

Gold – put optie put – afloopdatum 17/02/2017 om 22:00 – betrouwbaarheid 81%

Chart-Tradingview-Gold-Put-Start15022017-End17022017Tegen de markt huidige markt in heeft GcNaif een verkoopadvies gegeven voor Gold. De goudprijs is de afgelopen weken aan een opmars begonnen, maar er lijkt nu een kleine kink in de kabel te zijn gekomen en deze optiehandelaar gaat er nu van uit dat het een goed moment is om een Put te plaatsen op Goud.

Wij hebben goud ook geanalyseerd en komen met een zekerheid van 81% op dit handelssignaal: De goudprijs zal tegen het einde van de week (17 februari om 22:00) lager staan dan nu.

Dit handelssignaal hebben wij bij abcOptions omgezet in een binaire put optie en wanneer de goudprijs inderdaad lager staat, dan kunnen we aan het einde van de week 71% rendement bijschrijven.

Zet onze winstgevende handelssignalen om bij abcOptions

Meer informatie:

Ben je nog niet zeker van het mogelijke rendement van onze handelssignalen? Start dan eerst te handelen met een demo account. Onze favoriete broker biedt ook demo’s aan, klik hier voor een gratis demo accounts.

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina, daarnaast raden wij ook altijd aan om op het internet te zoeken naar mogelijke technische indicatoren die jou kunnen helpen om betere en winstgevendere beslissingen te maken voor het handelen met binaire opties.

Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

Tot slot kan je ons altijd benaderen door een bericht in de reacties achter te laten. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *