put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 15/06/2017

Hierbij de gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 15 juni:

  1. GOLD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 93%

Handelssignaal 1:

GOLD – put optie put – afloopdatum 30/06/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 93%

Chart-Tradingview-GOLD-D-Put-Start15062017-End30062017De beursanalist chartwatchers heeft bovenstaande technische analyse gemaakt voor de koersontwikkeling van GOLD op een tijdsinterval van 1 minuut. In de grafiek is te zien dat de goudprijs sinds de Amerikaanse verkiezingsuitslag flink in waarde is gestegen. Sinds juni is de goudprijs aan een neerwaartse correctie bezig en deze zal naar de mening van de chartwatchers doorzetten. Wij onderschrijven deze continuering van de dalende trend.

Onze analysemodellen geven een zeer betrouwbaar signaal voor de dalende goudprijs. Met een betrouwbaarheidspercentage van 93% staat de goudprijs per het einde van de maand (30/06) lager. De targetprijs staat voor het einde van de maand op 1225.00 USD/ounce GOLD. Dit betekent een verwachte daling van 3% ten opzichte van de huidige goudprijs á 1263.33.

We hebben dit handelssignalen – Put op GOLD met als expiry date 30/06/2017 om 19:00 – omgezet in een put binaire optie. Deze put optie is geregistreerd met een strike rate van 1263.17. Als de GOLD lager noteert per de expiry date, dan maken we 76% winst op onze investering.

Koop je GBP/USD optie nu!

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

Meer handelssignalen per dag

We zijn in een afrondende fase voor het kunnen gaan aanbieden van meerdere signalen per dag. We zijn in gesprek met met een aantal brokers om meerdere signalen per dag exclusief bij een van hen onder te gaan brengen. Tradebinaireopties.nl zal deze maand een knoop doorhakken, waarbij wij zullen letten op alle kwaliteitsaspecten die wij aan een broker stellen. Zo moet het platform stabiel en betrouwbaar zijn, de klantenservice bereikbaar en in het Nederlands, veel assets en snelle uitbetaling. We komen hier spoedig op terug.

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *