put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 16/04/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van maandag 16 april 2018:

 1. EUR/JPY – call optie call- afloopdatum 20/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 88%

Handelssignaal 1:

EUR/JPY – call optie call- afloopdatum 20/04/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 88%

Chart-Tradingview-EURJPY-4h-Start16042018-End20042018De EUR/JPY is al een maand bezig aan opwaartse correctie. De stijgende trend is in de tweede helft van maart ingezet en we verwachten dat deze nog tot ver in de volgende maand kan doorzetten. Als targetprijs voor volgende maand hebben we een koers van 135.000. Nu is de lange termijn verwachting echter niet zo betrouwbaar als de middellange. Kijken we namelijk naar de bovenstaande technische analyse van de EUR/JPY op basis van een tijdsinterval van 4 uur. Dan kunnen we duidelijk zien dat de MACD 4C indicator in een oplopende koers zit en dat de negatieve waarden beetje bij beetje minder worden en de positieve waarden, die een stijging aangeven, toenemen. Ten tweede kan op basis van de minder negatieve waarden van de RSI ook geconcludeerd worden dat een voortzetting van een stijgende EUR/JPY koers te verwachten is.

Deze verwachting wordt met een betrouwbaar signaal van onze analyse modellen ondersteund. Met een betrouwbaarheidspercentage van 88% zal de EUR/JPY aan het eind van deze week (20 april om 20:00) een hogere waarde hebben. De targetprijs staat op 133.270 – een verwachten stijging van ruim een half procent (0,56%) van de huidige koers van 132.526.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een call optie op EUR/JPY bij abcOptions. De call is geregistreerd met een expiratiedatum per 20 april om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 132.525. Wanneer per deze expiratiedatum een meer yen voor 1 euro wordt verkregen, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je EUR/JPY optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

2 thoughts to “Handelssignalen 16/04/2018”

  1. Beste Jan,

   Zie ons bericht van 27 maart 2018 om 09:59 op de door jou eerder gestelde vraag. Stuur ons een mail op info@tradebinaireopties.nl als je het standalone contract wilt á €250 per maand of €2.500 per jaar.

   We horen graag van u en veel succes met handelen.

   Tradebinaireopties.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *