put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 16/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van woensdag 16 mei 2018:

  1. USD/CAD – Put optie put – afloopdatum 18/05/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 86%

Handelssignaal 1:

USD/CAD – Put optie put – afloopdatum 18/05/2018 om 20:00 – betrouwbaarheid 86%

Chart-Tradingview-USDCAD-240-Start16052018-End18052018De komende twee dagen verwachten we een neerwaartse correctie van de USD/CAD koers. De koers was namelijk de afgelopen week flink opgelopen, maar heeft nu moeite om door te breken. De USD/CAD test momenteel de lange termijn resistenance en we zien de koers daar dalen. Daarbij wijzen de technische indicatoren, MACD, Stoch RSI en RSI bij een tijdsinterval van 4 uur op overkochte niveaus wat de kans op een daling waarschijnlijker maakt.

Onze analyse modellen gaan ook uit van een prijscorrectie van de USD/CAD op de korte/middellange termijn. Voor een lagere koers van de Amerikaanse dollar/Canadese dollar per het einde van de week (18/05) geldt een betrouwbaarheidspercentage van 86%. De targetprijs staat op 1.28000 – een daling van bijna een half procent (0,42%) van de huidige koers van 1.28541.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een put optie op de USD/CAD bij abcOptions. De put is geregistreerd met een expiratiedatum per 18 mei om 20:00 (GMT+2) en een strike rate van 1.28598. Wanneer er per het einde van de week minder Canadese dollar voor 1 Amerikaanse wordt gegeven, dan ontvangen we een rendement van 80% op onze investering.

Koop je USD/CAD optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *