put-call-handelssignalen-binaire-opties-200x200px

Handelssignalen 17/05/2018

De gratis binaire optie handelssignalen van donderdag 17 mei 2018:

  1. Bayer AG – Put optie put – afloopdatum 17/05/2018 om 17:30 – betrouwbaarheid 83%

Handelssignaal 1:

Bayer AG – Put optie put – afloopdatum 17/05/2018 om 17:30 – betrouwbaarheid 83%

Chart-Tradingview-BayerAG-30-Start17052018-End17052018Het aandeel van het Duitse farmaceutische bedrijf Bayer AG is de afgelopen weken flink in waarde toegenomen. Kijken we echter op een kleinere tijdsinterval van 30 minuten, zoals in bovenstaande technische analyse, dan blijkt op de korte termijn een belangrijk steunniveau doorbroken. Daarom en vanwege de verkoopadviezen van de technische indicatoren gaan wij uit van een neerwaartse correctie van de waarde van het aandeel Bayer AG tot een waarde van 102.000. Dit is overigens wel voor de korte termijn. Op de lange termijn voorzien we een prijs van rond de 125 tegen het einde van het jaar.

Onze analyse modellen zien het Bayer aandeel op de korte termijn ook een lichte prijscorrectie maken. Met een betrouwbaarheidspercentage van 83% noteert het Duitse aandeel lager per het einde van de handelsdag om 17:30. De targetprijs staat op 102.4500 – een daling van bijna één procent (0,93%) van de huidige koers van 103.4100.

We hebben dit handelssignaal omgezet in een put optie op Bayer AG bij abcOptions. De put is geregistreerd met een expiratiedatum per 17 mei om 17:30 (GMT+2) en een strike rate van 103.4800. Noteert Bayer per deze expiratiedatum inderdaad lager, dan ontvangen we een rendement van 78% op onze investering.

Koop je Bayer AG optie nu!

 

Meer handelssignalen per dag

Het mogelijk om meerdere handelssignalen per dag te ontvangen van Tradebinaireoptie.nl. Daarvoor zal je een account aan moeten maken bij ons favoriete handelsplatform abcOptions. Tradebinaireopties.nl zal namelijk tot eind 2018 (31/12/2018) zijn exclusieve handelssignalen onderbrengen bij abcOptions.

Om 2 tot 5 signalen per dag te ontvangen zal je een minimaal geïnvesteerd vermogen moeten hebben van €2.500 bij abcOptions. Zodra jij aan deze voorwaarden voldoet, zal abcOptions de handelssignalen per e-mail naar je versturen. De bekendmaking van de signalen zal dus geheel via abcOptions verlopen, alsook de support voor technische vragen.

Investeer €2.500 en ontvang meerdere signalen per dag!

 

Handelssignalen uitproberen?

Onze binaire optie handelssignalen kan je gratis en vrijblijvend uitproberen met de oefen of demo account van abcOptions. Er is dus geen storting vereist om te ervaren hoe je geld kan laten renderen met onze binaire optie signalen.

Start met een demo

 

Meer informatie:

Ben je opzoek naar de wijze waarop onze handelssignalen tot stand komen? Lees het op handelssignalen pagina.

Wil je alles weten over het analyseren van koersen? Ga dan naar onze technische analyse pagina. Wij raden je ook aan om op het internet te zoeken naar technische indicatoren. Voor het maken van goede technische analyses, die winstgevend zijn, zal je er niet aan ontkomen om veel van indicatoren af te weten en deze in de praktijk te testen.

Neem contact met ons op

Uiteindelijk is het belangrijkste voor ons dat wij je zo volledig mogelijk informeren, zodat jij winst kan maken met het handelen van opties. Laat ons daarom weten wanneer je informatie mist, zaken niet duidelijk zijn of wanneer je het geheel oneens of juist eens bent met ons gepresenteerde handelssignaal.

Aarzel dan ook niet om contact met ons op de nemen op onze contactpagina of door je reactie hieronder achter te laten. Je hoort dan doorgaans binnen 24 uur van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *