put-call-handelssignalen-binaire-opties-130x65

Handelssignalen 17/02/2017

Voor vandaag vrijdag 17 februari hebben we de volgende gratis binaire optie handelssignalen:

  1. EUR/USD – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

We kregen van verschillende volgers van onze handelssignalen de vraag, waarom gisteren geen signalen waren gepost. De reden is dat wij buiten deze binaire optie handelssignalen ook een fonds beheren. Hier ging gisteren al onze aandacht naar toe.

Veel succes met handelen en een goed weekend!

Handelssignaal 1:

EUR/USD – call optie call – afloopdatum 28/02/2017 om 19:00 – betrouwbaarheid 89%

Chart-Tradingview-EURUSD-Call-Start17022017-End28022017Het eerste handelssignaal voor vandaag is een call op de EUR/USD met als einddatum 28 februari. Er zijn meerdere reden waarom dit een zeer interessante binaire optie is. Neem als eerste een kijkje naar de bovenstaande technische analyse van EXCAVO. Zijn analyse gaat voor de langere termijn uit van een stijging tot 5-10% van de huidige waarde van de EUR/USD. Hij baseert zich daarvoor o.a. op de Stoch RSI (14, 3, 1), die gekruist is en nu naar alle waarschijnlijkheid een verdere stijging zal inluiden.

Wij hebben de EUR/USD ook geanalyseerd en komen ook uit op een betrouwbaarheidspercentage van 89% voor een call met als einddatum 28 februari. Wanneer je nu een binaire optie wilt kopen, dan raden wij met een betrouwbaarheid van 89% aan dat de koers van de EUR/USD per 28/02 hoger zal staan dan de huidige koers van de EUR/USD (op het moment van schrijven 1.06332).

Wij hebben dit handelssignaal geplaatst op ons favoriete binaire optie platform abcOptions. Wanneer de koers van de EUR/USD per 28 februari om 19:00 hoger staat dan onze strike rate van 1.06307, dan ontvangen wij een winstpercentage van 75% op onze investering.

Trade op het makkelijkste en winstgevendste platform bij abcOptions

Meer informatie:

Ben je nog niet zeker van het mogelijke rendement van onze handelssignalen? Start dan eerst te handelen met een demo account. Onze favoriete broker biedt ook demo’s aan, klik hier voor een gratis demo accounts.

Wil je zelf ook aan de slag met het analyseren van koersen van assets? Neem dan een kijkje op onze technische analyse pagina, daarnaast raden wij ook altijd aan om op het internet te zoeken naar mogelijke technische indicatoren die jou kunnen helpen om betere en winstgevendere beslissingen te maken voor het handelen met binaire opties.

Heb je zelf ervaren hoe onze handelssignalen jouw geld laten renderen of wil je de ins en outs weten van onze handelssignalen? Bezoek onze handelssignalen pagina.

Tot slot kan je ons altijd benaderen door een bericht in de reacties achter te laten. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie van ons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *